Hajápolók

Fanola Botugen Hair System Botolife Filler

3.7
Hozzáadva 2018.08.28.by

Szvalex

Intenzív szerkezetfeltöltő szérum - botox a hajnak

Mélyre hatol a hajszerkezetben, erősíti, azonnal feltölti a sérült hajszerkezetet. Intenzív belső szerkezet helyreállításra képes. Használatával a haj megújul, rugalmassá és fényessé válik.

2024.09.10. 10:26

A festett szőke hajamat szerettem volna helyrehozni. A fodrász rakta fel a pakolást, de már a kibontáskor is 3*annyi hajam jött ki mint egy hajmosás után. Az otthoni hajmosáskor ragacsos száraz volt utána a hajam. Még 2 hétig sok tört. Azóta is próbálom oliva és ricinusolajjal helyrehozni. Még soha nem tört le ennyi a hajszálamból. Úgyhogy soha többé !!

2023.12.29. 11:24

a teljes kezelés részeként használtam, de semmilyen eredményt nem hozott.

Utoljára szerkesztve: 2023.02.23. 17:11 - 2023.02.23. 17:11

nagyon kivancsi voltam ra, itteni velemenyek alapjan probaltam ki (fodrasz alltal) haaaat, nem vagyok vele megelegedve, ugyan olyan mintha mise tortent vna :( nagyon biztam pedig benne :( sajnalom :( Remelem azert kicsit jot tett a hajamnak..

2022.08.09. 07:39

Nekem nagyon pozitív élmény az egész termékcsalád alapból imádom a fanola márkát de ez a botugen termékcsalád nagyon szuper valóban megéri az árát!! Otthoni használatra vettem havonta egyszer végig csinálom a kezelést :) Sampon+balzsam+szérum+spray szőkített, seprűs hajam már az első használat után sokkal fényesebb selymesebb lett emelett szoktam trimmelni is együtt szuper eredményt lehet elérni!

2022.04.25. 18:24

Másfél hónapja használom, szerintem még másfelet kibír. Törülközőszáraz haj hosszába masszírozok be egy diónyit. Megszárítom a hajam, ekkor jön az avonos argánolaj (meglepően jó, jobb a drogeériásaktól) és a hajam álompuha. A Butogen sampon nem jó-nekem.

2021.10.27. 07:30

Ez egy kezelés része, így ajánlom a samponjával és maszkjával együtt használni. Nekem nagyon bevált, fényes, egészséges lesz a haj, szépen helyreállítja.