ViktoriaVrd
Argánolaj tartalmú tápláló sampon egzotikus parfümökkel, harcol a száraz, sprőd haj ellen.
2016.04.30. 14:46
SLS-mentes sampont szerettem volna vásárolni (ne kérdezzétek, hogy miért, igazából nem tudom miért utáljuk most ennyire a szulfátokat, de elkapott engem is a láz, meg mondjuk elég érzékeny a fejbőröm), és kezdtem megunni a drogériás választékot, gondoltam kipróbálok egy fodrászkellékest. Nem olcsó, és az első pár hajmosás alkalmával nem tetszett a hajam minősége, bár tudni kell, hogy nem is egy egyszerű eset: hullámos/göndör, sok, dús, és baromi száraz, főleg, mert sokat vasalom. Viszont nagyon küzdök a puha hajért.. eleinte nem hozta, el is keseredtem, hogy ennyi pénzt kiadtam egy samponra és nincs hatása, de amikor nem más sampon után használom, hanem vele samponozok kétszer, akkor tetszik, amit tapasztalok. Persze ez lehet a másik termékekkel való együttműködés miatt is van (kallos omega pakolás, gliss kur fújós balzsam, elseve full repair sica krém), de mostanában szeretem a hajam. Nem vagyok benne biztos, hogy újravásárolom, ha elfogy, de csak mert van még itthon pár kipróbálásra váró sampon, plusz hallottam mostanság pár ígéretes új darabról, de szeretném a márka több termékét is kipróbálni, és szerintem egyszer még visszatérek hozzá is.