Hidratáló krémek

First Aid Beauty Ultra Repair Pure Mineral Sunscreen Moisturizer SPF40

Hozzáadva 2015.07.20.by

Niomi

56,7 g

Speciális krém, amely egyfelől - magas fényvédőtartalmának köszönhetően - hatékony védelmet biztosít a káros UVA és UVB sugarakkal szemben. Másrészről a benne található olajok, vajak, antioxidánsok és a zabliszt gondoskodik bőrünk puhaságáról és hidratáltságáról.

Könnyen felszívódó formula, mindegyik bőrtípusra ajánlott.

2023.04.20. 09:23

Használgatom már kb2éve, nagy volt körülötte a hype kb1éve: csak jó véleményt lehetett róra olvasni.Számomra azonban a csoda elmaradt. Hozza a fizikai-szűrős fényvédők minden hátrányát és nyűgjét:* viszonylag sűrű az állaga, mégis gyorsan kell vele dolgozni, mert a krém egy része nagyon gyorsan felszívódik, és utána már csak a zink&titánium sűrű fehér részét húzgálom az arcomon jobbra-balra, ahogy minden más fizikainál is = egyenletes eloszlatás nálam kétséges* fehér réteg garantált, elég jól eldolgozható= vékony rétegben! de a kellő mennyiségnél hófehér bohócarc * szárít: 1óra után már húzódik alatta a bőröm, főleg a szemkörnyéken, alig várom, hogy nap végén lemoshassam, pedig tele van hidratáló elemekkelelőnye a szokásos: nem irritálja a szemet egyáltalán.Újabban úgy használom, hogy a La Roche színezett fényvédőjét keverem bele, így a kettő nagyon szuper elegyet alkot és a La Roche lehetetlen sötét színe szépen kiegyenlítődik, de így is húzódik alatta a bőröm, kényelmetlen viselet.Nem tudtam megszeretni és soha többet nem is fogom újra venni.

2019.10.02. 17:21

Már az első használat után is puhább volt a bőröm. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, hiszen nem okozott irritációt, ami nálam ritka. Az illata elsőre furcsa, nem is igazi illat, inkább a patikai krémekhez tudnám hasonlítani, de könnyen megszoktam. Érezhetően hidratáltabb a bőröm, és nem is lett zsíros.

2017.12.06. 10:22

Ajándékba kaptam és nagyon örülök neki.. Eszméletlenül jó, úgy érzem, hogy amint felkenem kicseréli a bőrömet olyan puha és jó érzés.