Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Online külföldről

Forever Flawless Diamond Infused Facial Peeling Gel

1 vélemény
Hozzáadva 2015.02.26.by

Ildie

50 g

A Forever Flawless Facial Peel egy gyengég de mégis hatékony bőrradír és hámlasztó kezelés egyben

A radírozás és a hámlasztás nélkülözhetetlen bármilyen bőrápolási rutinból mert eltávolítják a pórus eltömítő anyagokat amik acnéhoz, gyulladáshoz vagy más bőrproblémához vezetnek. Ez a termék át van itatva extra finom természetes gyémánt porral, növényi kivonatokkal, és multivitaminokkal. Ez a Facial Peeling Gel gyengéden eltávolítja a elhalt és száraz bőrsejteket és a szennyeződéseket a bőr rétegéből felfedve a bőr simaságát és ragyogását. Alkalmas minden bőrtípusra.

$179-tól

Utoljára szerkesztve: 2015.03.04. 18:08 - 2015.02.06. 22:58

Ennek a terméknek története van :) hosszú lesz Európában Hollandiában, Angliában és Brüsszelben van ilyen üzlet. Teljesen megértem, hogy otthon ilyen áron nem árulják, bár ha azt vesszük, azért ennél drágább dolgokat is lehet kapni.Én Kanadában vettem, a WEM-ben, miután az üzlet előtt álldogáló hölgy felajánlotta, hogy próbáljuk ki. Kipróbáltuk az egyik kézfejemen és ott volt egy csomó halott bőrdarab, lemosta, és láttam a különbséget, tényleg láttam. Utána bekente krémmel mind a két kézfejem, és a radírozott beitta, befalta, a másik valamennyit felvett, de hagyott egy csomót. Na, már most ezt eredetileg 180 kanadai dollárért akarják eladni (180*225 = 40 500 Ft). (az USA-ban is 180 dollár, csak amerikai dollár, ami nem mindegy). Nem tudom, hogy honnan van erre embereknek pénze, de van. Húztam a számat, akkor már csak 120 dollár volt, majd felajánlotta a hölgy, hogy a saját nevére veszi meg akkor csak 50 dolláromba fog fájni. Ennyiért megvettem, bár azért ez is ilyen erős rosszalkodás. (teszem hozzá az üzlet full luxus, nagyon profinak néz ki, és a hölgy végre olyan volt, aki nem csak két percig tud lassan beszélni) Hazahoztam, kipróbáltam rögtön este. Maga a tégely is csodaszép (nem nagyon szokott a kűlcsíny a praktikusságon túl érdekelni), ha leesik, tuti nem törik össze, max a járólap :) Adtak hozzá egy nagyon pöpec kis kanálkát, amit persze, hogy el is vár az ember ennyi pénzért, (fel is háborít, hogy az EL-nél nem adnak). A páromnak végig kellett néznie, hogy lássa, mit fizetett ki :) nézi, látja, hogy az fejemről foszlik le a bőr, de komolyan (ez este 8kor volt, délben radíroztam előtte) nézi, te jó ég. Nem fáj, egy picit sem csíp, egyáltalán nem éget (szerintem az nem is normális) egyszerűen csodás. Teljesen legyalulta a fejem úgy, hogy nem volt durva. Majd a hosszú távú hatással természetesen visszajövök még. Ha azt vesszük, hogy Magyarországon a 8-9 ezres PC cuccok fogynak akkor ez Kanadában 12 000 ft ért nem volt hude drága. De sosem venném meg 40 000forintért, ettől még mások megveszik. Az Incijére gyanakodtam, hogy hu valami durva lesz, de nem, egész baráti. Európában nem tudom mennyire megy a húzom a számat olcsóbb lesz, de itt ez bevett dolog. (otthon az Il Makiage-nál találkoztam ezzel a taktikával.)Hosszútávon is nagyon szeretem, viszont egy évig azért nem lesz elég, pedig a hölgy nagyon ezt állította. Ha szürke arccal ébredek ez tuti, hogy rendbe hozza, élettel teli puha bőröm lesz tőle.