Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
KisHeni
3 az 1-ben ajakbalzsam, egy új ajakbalzsam, amely, hidratáltságot és finom, málnaszerű színt kölcsönöz.
2024.07.13. 09:18
Ez egy jó felfedezés számomra, de nem csodaszer. Bármikor gyorsan fel lehet dobni, ad egy kis színt az ajkaknak, hidratál és hűsít a mentol miatt - talán egy kis ajakdúsító hatása is van emiatt. Tipikus nyári termék szerintem. Az előnye leginkább az, hogy tényleg ad egy kis színt, de ugyanakkor nem szárít később, mint sok színezett ajakbalzsam társa.
2024.05.31. 16:20
Pirosas az arnyalata, vekonyan lehet kenni. Nehezmenyezem, hogy a leirasaban sehol sem lattam feltuntetve hogy egy az egyben full mentol. Omlik belole. Engem a regi kinai tegelyes mentolos orrtisztito balzsamra emlekeztet. A doboza cuki, fonyeremeny. Hatasa atlagos, szine alig latszik, nincs sokaig fenn.
2021.07.08. 10:10
A mézes-áfonyás tesója annyira jól teljesít, hogy muszáj volt beszereznem őt is. A másik éjjelre van ez pedig nappalra, mert azt írják, hogy előkészíti az ajkakat a sminkeléshez és ad egy pici alapszínt a szájnak. Meglepett és megmondom őszintén, nem nagyon tetszik a mentolos illat, értem én, hogy ajaknövelő hatást akartak vele elérni, de akkor sem, sokkal inkább a gránátalma amit el tudtam volna képzelni. Na de mind1! ... :)Hatását tekintve szuper jó pont mint a másik. Szépen ápol és ad egy pici cseresznye, vagy ahogy a leírásban szerepel málna színt. És nem kell 5 percenként újra kenni a számat. Mind2t jó szívvel ajánlom!