kolesgolyo
2019.03.19. 21:43
Nekem egész jó volt,illata tetszett és valahogy az állaga is,mert nem kellett este szó szerint lekaparni magamról.Boztos van jobban teljesíto,de nyárra,mikor levegőzik a hónalj jobban,elég volt.Télre,mikor jönnek a pulcsik,a szűkebb dolgok és a hidegből-melegbe,na akkor már kevés.(de melyik nem kb?)sajna izzadós vagyok,de erdekes,hogy inkább télen zavaró nekem,nyáron nem.
2019.03.08. 11:10
Kérdésem az hogy ha az elején rá van írva hogy no paraben, akkor a hátulján miért tüntetik fel hogy aluminium ch, benzylalcohol stb,stb.. Legszívesebben beperelném a céget! Nem aktív deo.
2017.11.05. 13:51
Régebben mikor megjelent, akkor próbáltam többfélét is, de egyik sem jött be.
2013.08.02. 19:22
Nekem nem nagyon vált be, nem teljes pénzkidobás, de valahogy nem az igazi. Az illata meg olyan semmilyen.
2013.05.09. 07:45
Eléggé izzadós vagyok, de inkább csak stresszhelyzetekben. Ez a dezodor... hát... nálam a dezodoráló képessége egyenlő a nullával, illata viszont jó, kellemes de a nap folyamán minimum egyszer újra kell kennem magam vele. Elhasználom, de többet ilyet tuti nem veszek :/