Samponok

Ultra Doux Sampon Festett Hajra Argánolaj és Áfonya

3.4
Hozzáadva 2013.03.08.by

fbogi1

A táplálás és védelem receptje Festett vagy Melírozott haj számára. A Garnier Ultra Doux sampon az elismerten tápláló Argánolaj és az antioxidáns és védő tulajdonságairól ismert Áfonya hatásait egyesíti egy krémes összetételben, mely nem nehezíti el haját.

2021.06.30. 01:53

Az illatát imádtam és a hajamat is puhította (argán powa :D). A színvédelemhez sajnos nem sok köze volt, de mit várunk egy sampontól ennyi pénzért?

2017.11.17. 10:33

A második balzsam, amit az új szériából kipróbáltam, de ez sajnos csalódás. Az illata tetszik, de nagyon híg az állaga, ez bosszantó és gyorsan fogy emiatt. Semmi extra kategória. Nem fogom újravenni.

2017.07.08. 04:52

Szeretem ezt a sampont, jól tisztít, nekem egyáltalán nem szárítja a hajamat, viszont nem is zsírosít, és szerintem színvédelem terén is egész jó.

2017.06.19. 19:06

Az olcsó kategóriás samponok közül egy elég jó féle, leginkább az argánolajnak köszönhetően. A sötétebbre festett hajamra kitűnő volt évekig, csak ezt használtam. Viszont amióta világos szőke, nagyon szárítja, semmit nem csinál a töredezett kusza végekkel... Ár érték arányban lehet hogy megéri, de nekem a szőkítéstől annyira igényes lett a hajam, hogy kategóriát léptem és megváltunk egymástól. Átpártoltam a Kerastase-hoz, a pénztárcám mondjuk --> dislike.

2017.01.20. 16:35

Balzsamjával együtt használom. Ritkán veszek újra terméket, de ezt már legalább harmadjára vettem újra. Hosszú, dús hajam van, kell neki a törődés:) Sok sampont kipróbáltam már, de eddig határozottan ez vált be a legjobban :) Puha, selymes és kellemes illatú tőle a hajam több napon keresztül is :)

2016.08.15. 11:18

Első használat után írom ezt a véleményt, de én teljesen meg vagyok vele elégedve! Eddig az AVON Advanced Techniques töredezett hajra való samponját és balzsamját használtam, de úgy gondoltam, hogy két év után ideje lenne beújítani egy új sampont és balzsamot. Eredetileg a rizskrémes és zabtejes termékeket akartam beszerezni, de az istenért sem találtam sehol, így hát igaziból illat alapján ment a játék, és erre a termékre esett a választásom. A hajam nem festett, de nem zsírosítja a hajam, nem vettem észre, hogy kiszárította volna és az illata is csodálatos, 2-3 napig biztosan érződik!