Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Online

Avène Gyengéd Arclemosó Gél

3.3
Hozzáadva 2011.06.24.by

apolka

2015.08.01. 11:50

Most kezdtem el használni, fél üveg el is ment. Nagyon érzékeny lett a bőröm, ezért vettem meg. Nagyon szeretem, olyan kíméletes, mint a Vichy Micelláris vize. Nem próbáltam, hogy magában leszedi-e a sminket, mert amúgy is 2 lépésben szoktam azt. Nem szeretném szétmaszatolni az arcomon a sminket vagy kétszer szappanozni vele. Mindig a Clinique Day off Cleanser-t használom smink leszedésre, csak áttörlöm vele, hogy feloldja utána meg ezzel arcot mosok zuhanyozás közben. Finom puha könnyű érzés, felüdülés az ujonnan érzékeny arcbőrömnek.

Utoljára szerkesztve: 2012.02.11. 16:07 - 2012.02.11. 16:07

Az interneten való böngészés közben nagyon megfogott ez a lemosó, így meg is vettem..Sajnos nekem egyáltalán nem vált be, pedig annyira szimpatikus kis termék. Zsíros-kevert bőröm van, úgy éreztem, hogy az én arcbőröm alapos tisztításához ez kevés..ettől függetlenül tovább használtam,de aztán apró kis piros foltocskák jelentek meg az arcomon..kis pattanások..így aztán elajándékoztam, pedig csak max 1/4ét ha elhasználtam...

2011.08.18. 19:07

Nekem abszolút nem vált be,nem tisztította meg normálisan a bőrömet,a smink leszedésében pedig abszolút esélytelen volt,nem is próbálkoztam vele többször.Alig vártam,hogy elfogyjon.

2010.09.07. 18:06

Jó pár flakonnal elhasználtam ebből az arclemosóból. Nagyon gyengéd, kellemes használni, egyáltalán nem habzik. Önmagában viszont nekem nem állta meg a helyét, mert a sminket nem szedi le tökéletesen (és szerintem a fényvédőt sem, de ez persze csak érzés, fogalmam sincs, hogyan ellenőrizhető). Minden esetre mint reggeli vagy este mint másodlagos tisztító (egy sminklemosó után) nekem bevált, ilyen funkcióra csak ajánlani tudom.