Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
IldiC
A normál-kevert bőrnek megfelelő exkluzív termék a mimikai ráncok ellen, kettős hatással. A Pro Kollagén feltöltő technológia megerősíti a kollagén rostokat, a bőr feltöltött lesz, az arc tónusa helyreáll, míg a Micro Dermoxine Komplex csökkenti az izomtónust, eltünteti a mimikai ráncokat, a ráncok hossza és mélysége csökken.
Utoljára szerkesztve: 2022.08.20. 16:35 - 2019.12.13. 16:01
Régen csodaszernek ítéltem volna, és lepontozni sincs szívem teljesen, de talán ő volt az első drágább krémem és az első plusz tartalmú hidratálóm (peptid volt benne..) De már vannak sokal jobb ár értékarányú arckrémek, sokkal szebb összetevővel...Szép a színe az illata nagyon kellemes , ami nem kéne számítson az csillagos ötös...
2018.06.19. 07:34
Édesanyám használja (73 éves), maximálisan meg van vele elégedve. A Capuccinis kezeléseket kapja kozmetikusától és a krémmel kombinálva nagyon szép a bőre.Egy baja van: nagyon gyorsan elfogy.
2016.08.10. 07:30
39 évesen van (vagy inkább volt!) pár mimikai ráncom, főleg a homlokon, orr-száj környékén. Nyáron ezek általában mélyebbek voltak a nap miatt. De ennek vége, nagyon örülök, hogy kipróbáltam ezt a krémet, mert gyakorlatilag eltűntek a ráncaim! Az illata nekem nem tetszik, leginkább azt mondanám "vénasszony" szagú, az elején ez zavart is. Mostanra nem számít, megszoktam, meg mivel a krém maga szuper, jól hidratál és ránctalanít is, így nem érdekel az illata. Tény, hogy nem olcsó, viszont amit ígér azt betartja!