Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
ALettah
Nappali hidratáló krém erős bőrfeszesítő hatással. Egész napos UV-védelmet nyújt.
2018.09.04. 15:18
Ez egy csodálatos krém, nagyon-nagyon szeretem! 31 évesen még mindig zsírosodásra hajlamos, a terhességem óta érzékeny is, és kezdenek megjelenni az első szarkalábacskák, szóval minden bajom utolért :))Ez egy elsőre picit zsíros állagúnak tűnő krém, de a bőröm gyorsan beszívja, nem marad ragacsos réteg utána. Simít, fényt ad, hidratál és remélem a kezdődő ráncokat is eltünteti.Napsütéses napokon használok extra fényvédőt is hozzá, mert a 10 es SPF nem túl sok, de borúsabb időben elég.Szeretem, része lett a rutinnak, bérelt helye van a fürdőszobapolcon.