Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
felicitas
A puha és szaténsima bőrért.
2018.05.15. 14:09
Egy kiárusítás során féláron jutottam hozzá. Nagyon könnyen felhabzik, jó krémes állagú lesz, szuper illat, nem szárít. Nem bántam meg. :)
2016.03.17. 16:00
A dezodor és a borotva kombinációjának köszönhetően teljesen kipirosodptt a hónaljam, ezért gondoltam elkezdek borotvazselét használni. Azóta teljesen regenerálódott a hónaljam.
2014.06.17. 20:38
Először azt hittem, én csinálok valamit rosszul, vagy már olyan rég nem használtam ilyesmit (gyantáról térek vissza borotvára), hogy lehet, ez így van rendjén, hogy már lilul a mutatóujjam, olyan erővel nyomom, mégsem jön belőle, csak alig-alig. Mire a barátom megszakértette a flakont, és kiderült: az összes hajtógáz ki volt ürülve belőle, mivel rosszul lett lezárva. Ergo kidobtam ~1000 Ft-ot egy termékért, ami bár tele van, nem tudom használni. Ejnye Gillette!
2013.06.17. 11:35
kétségtelen, hogy a gilette valamit nagyon tud borotvagélek terén... fantasztikus a hatásuk, de a glyoxal miatt nagy árat fizetsz... :( én már nem kísérletezgetek velük bár úgy láttam, hogy az új olay közreműködéses termékekből már kispórolták a glyoxal-t lehet érdemes lesz egy próbát tenni :)
2012.08.11. 19:06
Nagyon szeretem, megkönnyíti a borotválkozást. Finom az illata és bámulatosan selymes lesz utána a lábam!