annama
Selymes, finom, folyékony textúrájú alapozó, amely lágy, félig matt, közepes és jól rétegelhetô fedést biztosít. A sima, szinte súlytalan folyadék javítja a bőr megjelenését anélkül, hogy beleülne a ráncokba vagy kiemelné a pórusokat.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.05. 12:20 - 2017.08.30. 17:20
Szerintem nagyon rossz alapozó. Fényes, zsíros hatást kelt, lepereg kb 3óra alatt. Nagyon gyenge fedéssel. Abszolút nem éri meg az árát. EGy gagyi alapozó szintjén van.
2017.06.20. 10:31
a kedvencemmé nőtte ki magát: egyszerűen nem tudok róla rosszat mondani: könnyen használható, tényleg szó szerint eggyé válik a bőrrel, tehát nem sztereotípia, hogy még közelről sem látszik, valóban hozza a második bőr hatást.
2017.04.25. 07:44
Rengeteg alapozót kipróbáltam az évek alatt és van több olyan, melyet kifejezetten kedvelek. A nagybetűs Alapozó ugyanakkor az Armani Designer Lift. Makulátlan arcbőr, egész nap a helyén maradó fedés, amely ugyanakkor soha nem fullasztó, az eredmény pedig mindig természetes. Erős fedése van, így nyáron vagy melegebb időben nem biztos, hogy ez a legideálisabb, ugyanakkor ha fontos, hogy a sminkem egész nap (vagy egész éjszaka) tartson, ezt az alapozót választom.
2015.04.25. 11:47
Ajándékba kaptam ezt az alapozót, 1o ml kiszerelésben Armani rúzsok mellé, és nagyon örültem, mivel régóta szeretnék vásárolni Armani alapozót. Nem kimondottan ezt, hanem úgy általában kíváncsi voltam a márka alapozóira. Sajnos, azt kell mondanom, nekem nem jött be. Lehet, hogy az árnyalat az oka (5,5), de nekem elég hamar azt az érzetet adja, mintha már megkopott volna a bőrömön, szóval kissé gondozatlan hatást kell, és ki is csillog a bőröm, pedig teszek rá mattító púdert. Nos, számomra nem ez az alapozó, eddig konkurens márkáktól sokkal jobbakat hordtam már. Sajnálom...
2015.01.10. 08:52
Szamomra o az alapozo!!!kb 20 eve sminkelem magam,de a legjobb alapozo amit hasznaltam eddig.evekig a clinique superbalanced alapozojat hasznaltam,ugy gondoltam valtok.neten rendeltem, a szinet is csak talalomra valasztottam(nr 5.5)de tokeletes.kombinalt borom van,apro miteszerekkel,de tokeletesen elfedte oket,es nagyon szep tole a borom.6 heten keresztul ejszakas muszakot nyomtam,es reggelente megis sugarzott az arcom,el se mozdult.aztan miutan elfogyott honap vege fele gondoltam veszek egy olcsobbat mert azert megis csak 50euro volt,vettem egy clarins skin illusiont mivel annyira dicsertek(30euro) hat az egy katasztrofa volt szamomra.olyan fedese volt mintha vizes puderes szivacsot huzkodtam volna az arcomon,raadasul tele lettem apro pattanasokkal tole.ugyhogy a clarins landolt a kukaba,es visszatertem az armanihoz.Tokeletes!!
Utoljára szerkesztve: 2014.12.09. 12:35 - 2014.08.21. 12:41
A fantasztikus ebben az alapozóban, hogy akármilyen közelrôl vizsgálom a bôrömre kenve, nem látom, hogy alapozó lenne rajta. Tényleg egybeolvad a bôrrel, nagyon kellemes, a fedésével is meg vagyok elégedve, nem maszk-szerû, "csak" megszépíti a bôrt. update: 3 hónapja használom, és le kell írnom, mennyire megkönnyíti az életemet. Több mint 20 éve használok alapozót, alig maradt olyan márka, amit ne próbáltam volna. Voltak jobbak, gyengébbek, de egyikrôl sem tudom elmondani, hogy egyetlen csepp alapozót fél pillanat alatt el lehetne oszlatni a teljes arcon, tökéletesen, foltok nélkül, pusztán a kezemmel ecset, szivacs nélkül. A reggeli sminkelés néhány perces kellemes foglalatossággá rövidült, amiért nem gyôzök hálálkodni a maestrónak. Zseniális ez a cucc.