Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Megjelenés éve: 2024
Fejjegyek: narancsvirág, bergamott, körte
Szívjegyek: tubarózsa, jázmin, ibolyalevél
Alapjegyek: bourbon vanília, fehér pézsma, cédrusfa
Utoljára szerkesztve: 2025.04.17. 04:44 - 2025.04.07. 20:36
Hasonló a Floral verzióhoz, de ez mégis más. Nekem ez kicsit édesebb. A neve is és a lötyi színe is telitalálat az illathoz. Gyümölcsös, virágos, édes. Cukiság, minimalistán elegáns illat. Fiatalabb korosztályon tudom elképzelni igazán (30év alatt:-)). Rajtam nagyon tartós, jó a hatósugara, kaptam a viselésekor dicséretet. De én mégsem érzem magaménak, nekem nagyon tinis illat. És ez azért van, mert tinikori emlékeim támadnak tőle.:-) ugyanakkor egy olyan menyasszonyon is el tudom képzelni, aki egy boho-stílusú ruhát visel, laza konttyal a nagy napon. Szép, kellemes illat! Minőségi, tartós! Up.: továbbra sem az én illatom, de annyira szép.... és, ami nagyon meglep, hogy a férjem ezt az illatot imádja... hogy válljak így el a Nectartól???....
Utoljára szerkesztve: 2025.04.06. 21:34 - 2024.09.17. 08:08
Ah, isteni... Számomra a My Way tökéletesített verziója. Igazi rózsaszín illat, komolyan jó kedvre tud deríteni még egy borongós napon is. Annyira friss, annyira légies, az édessége ellenére semmi nehézkes nincs benne. Ettől az illattól tényleg a föld felett járok egy centire!
2024.08.01. 11:06
Tartóssága miatt 4 csillag (4-5 óra max), de amúgy zseniális parfüm. A mósusz a gyengepontom, ráadásul ez gyümölccsel párosul ebben a parfümben. Egy hónapja vettem az 50ml-s kiszerelést, ennyi idő alatt alig maradt benne, annyira szeretem (és sajnos újrafújni is). Friss, vidám, igazi nyári illat. Ebből kötelező lenni a polcomon, amint kifogy, újra megveszem, mennyei!
Utoljára szerkesztve: 2024.11.09. 23:15 - 2024.07.04. 19:23
My Way alapon zamatos körte. Valami isteni. Nem tart túlzottan sokáig, de az illata mindent megér. A Florallal karöltve a kedvenc utaim.
Utoljára szerkesztve: 2024.11.09. 23:15 - 2024.06.23. 21:40
Kellemes, friss illat, semmi máshoz nem tudnám hasonlítani (rajtam friss- virágos, enyhe gyümölccsel, egészen egyedi). Az ára elég borsos, de cserébe tartós, és kevés is elég belőle hogy hosszan érezni lehessen. Nem folytogató, nem okoz fejfájást.
2024.05.23. 15:28
Hallottam már, hogy “mindenki ilyet hord” (bár én ezt nem vettem észre).Ennek ellenére nálam telitalálat, a tökéletes tavaszi/nyári illat. Könnyed, nem nyom el, friss, nőies illat.A tartóssága miatt -1, ennyi pénzért jogosan lehet többet várni pár óránál. Kedvezményesen valószínűleg újra fogom venni, teljes áron meggondolnám.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.