Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Lin
Kiadás éve: 2019
Fejjegyek: fekete ribizli, zöld mandarin
Szívjegyek: neroli, patcholi, tölgymoha, rózsa
Alapjegyek: vanília, fehér pézsma
2024.03.05. 07:39
Nagyon finom illat, olyan kedves és virágos, de brutál tartós is. Az eredeti si azonban nálam nyert.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.11. 20:08 - 2024.01.19. 20:17
Hatalmas szerelem!🥰 Kedvencem a Si kollekcióból, érthetetlen számomra, miért pont ezt vonták ki.😔 Reménykedem, hátha egyszer visszatér. Egyszerre rózsás és gyümölcsös, nem túlzottan édes, krémesen púderes illat, telitalálat. És az üvege is csodaszép volt.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.11. 20:08 - 2023.12.11. 06:45
Számomra ez egy gyönyörű illat. Púderesen ölelgetős, szeretem. Nagyon sajnálom hogy kivonták a forgalomból, nem is értem miért.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.11. 20:08 - 2023.03.30. 08:12
Kedvenc parfümöm volt, nem tudom miért pont ezt vonták ki a Sí kollekcióból :( azóta sem találtam helyette mást :(
2022.10.30. 12:29
Mostanság több olyan illatra is szert tettem, amelyeket már nem gyártanak, többek közt a Sí Fiorira is egy kedves KM-es hölgy által. 🙂Annyira finom, én mondjuk nem igazán érzek ki belőle egy illatjegyet sem, pont úgy van jól, ahogy van. Alant írták, hogy gumimaci illat 😄 lehet, van benne valami! Csodásan szép, elegáns, kifinomult, nem émelyítő, nem túl édes, nem túl harsány, pont olyan mint amit az üvegéről ki lehet következtetni ellenben elképesztően gyatra a tartóssága, de tényleg...botrányos... Nagyon szívesen fújom magamra, mert tudom, hogy az égegyadta világon senkit nem fullasztok meg vele, de azért na... Az alapillathoz véleményem szerint nincs nagy köze. Az illat 5 csillag a tartóssága 1.
2022.07.25. 12:35
Imádom. Imádtam. Megszűnt. 36 évesen találtam meg és szomorú vagyok, hogy keresnem kell vmást, eddig sikertelenül.