Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
dlrexqs
Mézet és hialuronsavat tartalmazó ajakápoló olaj, amely azonnal hidratáltabbá, puhábbá és teltebbé teszi az ajkat, miközben kiemeli annak természetes színét.
2023.12.11. 17:33
Az egyik kedvenc ajakápoló olajam! Reggeli és esti skincare rutinom kihagyhatatlan lépéseként szoktam használni. Reggelente, mire a sminkelés végére érek, pihe-puha ajkakat varázsol, ami szuper alap a rúzsnak/szájfénynek - de egyébként magában is nagyon szép csillogása van, tehát szájfénynek is simán elmegy. Az egyetlen dolog, amit bánok, az az, hogy nem ugyanolyan az illata, mint a Honey Infused Hair Oil hajvégápolójuknak, vagy a hajparfümnek, mert azok tényleg mindent visznek, de legalább tudjuk, hogy tényleg természetesek az összetevői.
2023.10.15. 16:00
Óriási szerelem a hajolaj mellett ő is. Csak érte nyúlok, reggeli és esti rutinomban is bérelt helye van. Már az üveg üvegcse is egy cseppnyi "luxus wellness hotel", nem beszélve a tartalmáról. Életem legszuperebb ajakápolója!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!