Lelőhely: Parfümériák

Kiadás éve: 2014

Illatcsalád: orientális-virágos

Fejjegyek: bergamott, citrom, mandarin

Szívjegyek: jázmin, narancsvirág

Alapjegyek: fehér pézsma, indiai vanília, tahiti vanília

Vásárold meg külső partnereinktől.

2023.03.25. 18:40

régóta szemeztem vele de valahogy mindig kimaradt a "megillatolandó" listáról mert volt valami új, más, izgalmasabb stb. ma viszont nem tudtam elmenni mellette úgyhogy fújtam csíkra is és csuklóra is. ha nem tudom, hogy ez egy és ugyanaz a parfüm nem hiszem el! a csíkon egy fás citrusos kicsit oldschool (jó értelemben) illat a bőrömön pedig egy buja fűszeres éteri vanilia. semmi citrus, max a bergamott ad neki egy leheletnyi frissességet. senki ne nézzen hülyének de régi signature illatomra j. del pozo in black-jére hasonlít rajtam amit kivontak a forgalomból és a szívem belesajdul. hát ennek az árába is de muszáj, hogy az enyém legyen egy nagy üveges mert csodálatos. nem projektál brutálisan, de ott van, három kézmosást kibírt és lemoshatatlan, ugyanúgy illatozik mint 5 órával ezelőtt. friss, zöld, fűszeres vanília, olyan mint egy csodálatos elvarázsolt tündérkert.

2023.02.01. 19:11

Az eredeti Shalimart szerettem volna megszagolni, de csak ez volt a Douglasban. Sajnos számomra túl erőteljes, kölnis, öreges illata van mind a papírcsíkon, mind saját magamon.

Utoljára szerkesztve: 2023.01.26. 22:19 - 2023.01.26. 22:15

Rém bosszantó, hogy szinte mindig így járok a kedvenc illataimal, hogy addig kerülgetem őket, míg vagy eltűnnek vagy a csillagos égig emelkedik az áruk…Tavaly télen Ő lett a kiszemeltem, de végül mást választottam, most pedig minden cseppjét vadászom. Csoda gyönyörű, éterien puha, selymes, légiesen könnyű, cirógató, édes vaníliafelhő. De nem ám az a művanília!!! Ez már számomra költészet! Mellette mélysége is van, a narancsvirág bársonyos fűszeressége simogat. Rajtam a citrusok nem jelennek meg, ez az egy, melyet picit hiányolok az egyensúly miatt, de az értékéből nem vonhat le. Hozzáteszem, az anyaillatra még csak nem is emlékeztet, teljesen más világ, itt nincs füstösség! Egy kis üveges maradék boldog tulajdonosa lettem, de úgy érzem, ez a történet most kezdődik… Ha valakinek lenne még egy üvegcséje, amitől megválna, jelentkezem rá!

2023.01.23. 10:39

Nem mindennapi cukros, citromos különlegesség. Imádom, vettem is egy 90 milist. Nem jön szembe az utcán óránként, valahogy ötvözték benne az eleganciát és a tini bájt. Egyetlen probléma vele, hogy nem tartós sajnos.

2023.01.20. 13:16

Ez a parfüm egy csoda !! Régóta vágytam rá és nem bántam meg hogy megvettem .Abszolút hordható emberközeli de estig kitartó kis finom parfüm.Tényleg citromos pite de a felső kategóriás.

2022.03.17. 11:45

Sosem illatoltam az eredeti Shalimar-t. Az itt olvasott citromos pités kommentek inspiráltak arra, hogy ezt kipróbáljam. Leszáradásig az én orromnak van ebben az illatban egy nagyon állatias jegy. Ha ilyen is maradna, akkor nálam biztosan fejfájást okozna, pedig én szeretem a karakteresebb illatokat. A citrusokat is ekkor lehet érezni a legjobban, ami viszont tetszett, sajnáltam, hogy később a háttérbe szorultak. Mikor átalakul, egy kellemes, krémesen édes illattá válik, ami szerintem egyáltalán nem projektál erősen, és az én bőrömön nem is bizonyult nagyon tartósnak. Mivel én a citromos édességeket is elég fanyaran szeretem, örültem volna, ha több frissesség van ebben az illatban. Ha pite helyett inkább lemon curd-re hasonlítana jobban :) De ez vitathatatlanul egy gyönyörű, éretten és elegánsan édes parfüm, ami nagyon klasszikus érzetet ad.