Patikai gyógykrémek, termékek
Lelőhely: Patikák

Gyógyszertári A-D-E Vitaminos Kéz- és Testápoló Krém

Hozzáadva 2024.07.09.by

Cofy

Patikákban kevert, magisztrális készítmény.

2023.04.22. 10:04

Nagyon szeretem csodát tesz a száraz kipirosodott kezemmel arcommal én nagyon megszerettem.

2023.01.02. 16:30

Ma vettem, mert kicsit elegem lett, hogy akármilyen krémet veszek, ilyenkor télen nem elég zsíros, nem hidratál eléggé. Na ez jó! Könnyen kenhető, jól hidratál, télen nagyon jó. Illatmemtes, vagy legalábbis nagyon enyhe illata van.

2020.08.04. 16:13

Ez az egyetlen kézkrém, ami egy éjszaka alatt képes csodát tenni a kiszáradt, kisebesedett kezemmel. A drogériás kézkrémekkel szemben ez egyáltalán nem csíp, nincsen erős illata, és ár-érték arányban verhetetlen.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.04. 12:39 - 2019.12.15. 19:54

Nagyon nagyon szeretem ezt a krémet. Most meglepve láttam hogy igazából kézkrém, testápoló???? nekem a kedvenc arckrémem. Mindenen segít, nagyon szép tőle a arcom. Külföldön élek, és az osztálytársaimnak rendszeresen vennem kell belőle ha hazalátogatok, az egyiknek még az anyukája is ezt használja Törökországban. Sajnálom hogy a sokkal többet marketingelt, jóval drágább krémek híre jóval hamarabb eljut az emberekhez.

2019.12.05. 08:55

Sajnos évek óta visszatérő problémám a csúnya, száraz, nagyon durván kirepedezett bőr a kezemen (ami néha vérzett is…) Bármilyen drága/márkás kézkrémet használtam, nekem télen ez az egy krém ami használ a kezemre, a többit max az illata miatt veszem, illetve napközben legyen ami hidratálja.. mivel egy elég zsíros állagú krémről beszélünk, ezért én csak este használom, viszont mivel nekem az arcom is nagyon száraz, néha azt is bekenem, hogy elmúljanak a csúnya piros kiszáradások.Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, főleg, hogy 860 Ftot fizettem egy nagy tégelyért, ami szerintem ár érték arányban nagyon nagyon jó 😊

Utoljára szerkesztve: 2019.11.30. 01:11 - 2019.11.05. 10:58

Krémmániás jó vélemények alapján kértem. Köszönöm szépen lányok. - Citrusos illatút készített a gyógyszertár. Zsírosan megül a bőrön az első kézmosásig, de nem kellemetlen. Utána puha és feszesebb a bőröm. Nagy kiszerelés, jó ár, minőség, üde illat. Kedvelem. 🙂