Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Hedonia 5% Ceramide Complex + Cica + Beta Glucan Szérum

4.3
Hozzáadva 2022.01.05.by

Eple

Könnyed vizes, gazdag formula, irritáló összetevők nélkül, tágult erek (rosacea) csökkentésére. A ceramidok segítik az érzékeny, sérült bőr védőrétegének helyreállítását. Sebgyógyító, gyulladáscsökkentő centellával.

2023.03.18. 10:45

Egyike az első szérumoknak, amit a márkától rendeltem.Nem értem, hogy miért nem kap nagyobb figyelmet/visszhangot a márka, kicsit erősebb marketingkampány jót tenne az ismertségüknek.A szérum tejes színű, vízszerű az állaga, illata nincs. Én bőségesen szoktam felvinni a rosaceás arcomra, semmilyen kellemetlen érzést nem hagyott maga után. A bőröm gyorsan felszívja, bármit próbáltam rákenni utána, semmivel nem volt baj. Nálam nagy változást nem okozott, de lehet, hogy csak azért, mert nem az a szétszáradós fajta az arcom. Az egyetlen dolog, amit talán ennek a szérumnak tudhatok be, hogy a nagyon ritkán jelentkező hámlásos problémák (szeles, igazi téli hidegben) egyáltalán nem jelentkeztek. Nálam jó alapot biztosított a következő arcápolási lépéshez. Nem hiszem, hogy újraveszem, de csak azért, mert az én arcom nincs annyira rossz állapotban, hogy mindenképpen szükségem lenne egy ilyen szérumra.

2022.05.21. 13:50

Ez volt az első szérum, amit a márkától rendeltem. Mindig keresek valami jó nyugtató szérumot a téli hideg időszakra. A PC Calm szérum vált be a legjobban, de túl drága nekem. Ez a szérum könnyű állagú, nagyon jól beleilllet a téli reggeli rutinomba. A nyugtató hatása is elég jó volt. Hamarosan elfogy, de valószínűleg újra veszem.

Utoljára szerkesztve: 2022.04.17. 12:11 - 2022.03.12. 17:54

Egyszerre rendeltem 2 másik szérumukkal, próbálom különválasztani a hatásukat.Használata könnyű, jól el lehet oszlatni, hamar beszívódik, jól rétegezhető, még sminkelni is tudtam rá. Alapvetően semmi rosszat nem tudok róla elmondani, a rutinba jól beilleszthető plusz ápolásra alkalmas lehet. Nem vettem észre kiemelkedő hidratálást, a barrierem erősítésében talán van némi szerepe, nehéz megmondani. Azoknak ajánlom, akik a sima és unalmas hialuron mellé szeretnének valami kis pluszt, az aktív és erős hatóanyagok mellé/azok mellékhatásainak ellenpontozására. A hámlasztás és a retinol ki tudja csinálni a bőrömet, ebben segíthetnek az ilyen szép összetevőkkel és ápoló hatóanyagokkal telepakolt szérumok. Megadom neki az 5 csillagot, mert szerintem hasznos kis cucc.Még valami: nagyon korrekt a szállítás, pillanatok alatt válaszolnak az ügyfélszolgálaton és alapvetően nagyon szimpatikus az egész cég hozzáállása. Bízom benne hogy kinövik magukat, mint mondjuk az almostosok vagy a skinsmartosok.Update: Most fog elfogyni és azért nagy csodát nem tett. Csak emiatt egy csillagot visszaveszek, szigor van. 🤷🏼‍♀️