Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló Eszencia Koffeinnel (régi)

4.2
Hozzáadva 2021.10.14.by

siss

Koffeint és a 26-féle gyógynövény kivonatát tartalmazó eszencia (hajszesz), amely elősegíti a fejbőr egészséges működését.

A Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló Eszencia koffein és 26-féle, gondosan válogatott gyógynövénykivonat alkoholos oldata. Kizárólag természetes növényi összetevők alkotják, melyek a fejbőr egészséges működéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazzák. A koffein serkenti a fejbőr mikro-keringését, fokozza a hajhagymák vérellátását és ezáltal elősegíti a haj növekedését. Nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják.

Az alábbi hatások várhatók a kúraszerű alkalmazás során:

• Csökkenti a hajhullást és segít megállítani a hajvesztést.
  • Megerősíti a hajszálakat, javítja tartásukat és minőségüket.
  • Elősegíti a fejbőr korpásodásának megszüntetését.
  • A haj zsírosodása optimalizálódik.
  • Elősegíti, hogy a haj újra növekedésnek induljon (életképes hajhagymák esetén).
  • Serkenti a bőr mikro-keringését.

2021.12.09. 16:32

Sajnos nekem semmit nem segített, de tényleg semmit. Az illata erős, de megszokható gyógynövényes. A spray-je nagyon jól kialakított, szépen oszlat. Ami számomra még negatívum volt, hogy nagyon lerakódott a fejbőrömre.Elfújkáltam 2 flakonnal, de a második felénél már semmi kedvem nem volt hozzá látva hogy még babahajnak sincs nyoma.

2021.10.12. 09:30

Egy flakonnal elfújkáltam, de a hajhullásomon nem segített. Lehet, hogy tovább kellene használni az eredmény elérése érdekében, de mivel a hatása szerintem csak azon múlik, hogy élénkíti a vérkeringést a fejbőrben, így többször nem fogom megvenni. Az adagolófeje nagyon szuper, könnyen be lehet vele juttatni a haj alá a szérumot. Érzetre hűsítő, gondolom a benne lévő alkohol miatt, illata gyógynövényes.

2021.07.16. 12:01

Mindkét fajtát használom. Hatásos, segít megállítani a hajhullást, sok babahajam lett tőle és a hajam minősége is jobb.

Utoljára szerkesztve: 2021.06.30. 15:05 - 2021.05.20. 05:16

Üdv! Nem tudom itt soknak hogy hat illetve baba hajat látnak mert én még embrióval se találkoztam nem hogy baba hajakkal szóval. Nekem már az problémát okoz hogy a fejbőrön maradjon és ott beszívódjon, lefolyik az orromon homlokomon mert elszaladgál rajta mint a higany a papírlapon, így hogy tud egyáltalán hatni? Nem értem..Már a 2.-at használom el holnap és 1600X-os digitális mikroszkóppal nézve 0 zéró változás! Még bizsergést se éreztem soha csak azt hogy hideg mikor felviszem, többet nem veszek belőle az tuti 3 volt az össz kiadásom elég ebből.Mindent a hajszálak isznak fel, kis sampon kéne rá és nyugodtan lehetne egy kis hajmosást végezni ez röhejes..A vichy dercosba van még reménységem vagy talán ebbe: Magister Hajszesz Extra (olvastam asszem itt) Nos szárítani nem szárított napi 1X használom, tapintása viszont javult, maga a haj állaga kinézete de! Az nem a felszívódott hatóanyagoktól van, hanem attól amit maga a haj vesz fel pff.. látszat megoldás ez.-----------Nos nemsokára elfogyott volna a 3. sprével, de úgy döntöttem hogy összekeverem a Magister Extrával, és eddig első próbálkozásra úgy tűnik jó lesz de majd az idő úgy is eldönti.Ami volt eddig hogy folyt lefelé és semmi se szívódott fel most megváltozott, azonnal felszívódik! Semmi nem folyik le! Nekem van bilka tonik flakonja, arra tettem rá a hélia-d spriccolóját, így könnyű dolgozni vele.A magisztertől azt a bizsergést kicsit érzem, jó erős paprika van benne (kíváncsiságból megnyaltam azért) :D Magára a hélia-d-re nem fogok költeni, kivéve ha ez a vegyítés beválik, előre láthatólag 3-4 naponta használom és/majd 1-1 arányba keverem de ez még a jövő..----------Hát semmi 6ás, igaz most a zöldet vettem és tettem bele a magiszterbe, így 2-3 naponta használom de semmi, viszont azt tudom hogy a magiszterhez (pl,.) ha keverjük, simán lehet 2-3 helia-d-t tenni, ki kell fúrni és szépen kijön belőle, ugye ez nincs nyomás alatt. Ápr-27.-én vettem az első koffeinest.

2021.05.19. 12:39

Három flakonkát fújtam el a hajkoronámra, mivel annyira gyorsan fogy... így kb 2 hónapon át használtam. Az illata nagyon finom erős gyógynövényes, a hatása, ha van neki, nekem nem csillogtatta meg magát... :/Többször nem veszem újra, a kiszereléshez képest drága.Viszont pluszpont a fújókája, az tényleg praktikus volt.

2021.04.10. 08:44

Tetszik, nekem bevállt. Kb 4-5 hétig elég a kiszerelés, napi 1x használom. Nagyjából 4 hét után kezdtem látni a változást. Ha megint elfogy, újra megveszem! :)