„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Hellobaby
Hatékony segítség a száraz, irritált, kipirosodott bőrnek. A kozmetikum különlegessége, hogy a növényi olajok mellett a sejtek rugalmasságáért felelős omega-3 zsírsavakban gazdag, így biztosítja a baba bőrének puhaságát. A természetes forrásból származó növényi kivonatok kíméletesen enyhítik az irritációt és a pirosodást. Használja mindennap kisbabája bőrének megóvása érdekében. A testápoló ideális segítség felnőtteknek is száraz, irritált, érzékeny bőrre. A balzsam jojoba kivonat tartalma megköti a bőr nedvességtartalmát, emellett erős gyulladáscsökkentő hatású. A shea vaj gazdag zsírtartalmának köszönhetően hosszantartó hidratálást biztosít, a mimóza kivonat magas csersavtartalmával védi a bőrt a fertőzésektől, kiszáradástól.
Utoljára szerkesztve: 2019.05.04. 16:30 - 2019.05.04. 16:27
Fiam születése előtt vettem, fürdetés után kentem be vele vékonyan, nagyon szerettük mindketten. Az illata enyhe, natúr, gyógynövényes-olajos, mint az összetevői. Nekem tetszett, anyukám szerint büdös. Akkora adag, hogy a 2 év használat után, mikor lejárt, még megmaradt a fele. Kidobni nem akartam, szerintem nem romlott meg, elkenegettem magamra, kézkrémnek, testápolónak. Szerettem úgy is.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.