Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
hdori23
2020.11.09. 19:42
Szerintem nagyon jó kis maszk, hatalmas előnye, hogy nekem nem szárítja ki a bőröm, mint más márkák iszapmaszkjai! Nagyon jól tisztítja a kombinált bőrömet, én heti 1-2x szoktam felkenni.
2020.07.30. 14:25
Eddig egyszer próbáltam ki ezt a maszkot, ajándék volt az egyik rendelésemhez. Az illata (mint minden Coco terméknek) csodálatos. Ami furcsa volt, hogy azt hittem, sűrű, iszapszerű állaga lesz, ehelyett eléggé folyékony, de teljesen jól kenhető, nem folyik az arcon. A hatásáról még nem tudok sokat írni, mert csak egyszer használtam, de mintha egyenletesebbnek tűnne tőle a bőröm. Ami nagy pozitívum, hogy egyáltalán nem csípi az arcom, ami néhány maszknál fel szokott merülni, hogy az orrom mellett két oldalt csíp a maszk, viszont ennél ezt egyáltalán nem tapasztaltam!
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.