Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szemkrémek

HerbArting Zöldteás Szemkörnyékápoló Szérum

Hozzáadva 2021.05.13.by

tinymom

A szemkörnyékápoló szérum ráncűző hatásáról a bőr rugalmasságát és hajlékonyságát fokozó karbamid, illetve a bőr nedvességtartalmát megőrző növényi kollagén gondoskodik. Ráadásul mi kizárólag növényi eredetű kollagént használunk, állatit nem, így ezért a termékért sem kellett egyetlen állatnak sem szenvednie. A feszesítő hatást egy magas szintű kozmetikai hatóanyag, egy peptid komplex tesz teljessé, ami a bőr saját mechanizmusát utánozva egyszerre serkenti a kollagén termelődését és védelmet nyújt a kollagén lebomlása ellen is, így hatékonyan véd a ráncok ellen.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.27. 19:52 - 2024.10.27. 18:04

IMÁDOM! 1 csepp elég belőle egy használat alkalmára és egyszerűen csodálatos eredménye lesz már 1 használat után is. Pihe puha rugalmas bőr, gyönyörű összképet eredményez. Biztosan újraveszem ha elfogy :) Mindenkinek ajánlom aki egy jó szemkörnyékápolót keres, simán lekörözi a drágább drogeriás és mindenféle krémet

2023.08.18. 17:51

Nyereményjáték keretein belül jutottam hozzá. Nekem szerelem termék lett. Egy csepp is bőven elég, szépen terül, nem az a nagyon vízes állagú, kicsit gélesebb, így nem folyik el mindenfelé. Érzékeny bőrömet abszolút nem irritálja, nincs erőteljes illata. Nagyon szépen hidratálja a szemkörnyékemet, gyorsan felszívódik ragacsos érzet nélkül. Sokkal üdébb lett a bőröm, nincsenek alatta sötét karikáim.

2019.10.23. 17:09

Egy ideje csak ezt használom. Sokáig elég, nem kell sok belőle. Este és reggel is használom. A sötét karikáimon látványosan segített már. Tőlem 5 csillag.