Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
siss
A babák bőre nagyon érzékeny, ezért a káros vegyi anyagokat tartalmazó kozmetikai termékektől kiütések jelenhetnek meg a baba bőrén. A Himalaya babaszappan rendkívül kíméletes és miközben gyengéden tisztítja a baba bőrét, egyúttal segít pótolni annak elveszített nedvességtartalmát is. A szappanban található olíva- és mandulaolaj hidratálja és ápolja a bőrt, hogy az puha, rugalmas és egészséges maradjon.
2023.05.24. 10:43
Saját részre vásároltam és imádom. (Több éve használom.) A drágább extrás (pl.kecsketejes) szappanok helyett kerestem bőrbarát, pénztárca kímélőbb verziót. Nem mindenhol lehet kapni, de ha éppen van, akkor feltankolok belőle. Csak ajánlani tudom.
2021.07.14. 19:03
Magamnak vettem fürdéshez. Egy kicsit kisebb, mint egyéb szappanok, ez csak 70 grammos. Nekem tetszik, hogy nem mállik szét, és majdnem olyan krémes hab képződik, mint a Dove-én. Zsíros arcbőrrel rendelkezem, arcon engem nem irritált és egyéb testtájékon sem. Kellemes, lágy, krémes habja van. Férjem bőre extra érzékeny és még mindíg utlája tusfürdőket, ezzel nem volt semmi baja. Nem kopik gyorsan, szerintem nem rossz. Tudom, hogy vannak jobbak, de van egy lélektani határ és összeg is, aminél már nem adok többet egy szappanért. Ennek korrekt ára is van.
2019.05.23. 21:47
Magamnak vettem az érzékeny bőröm miatt. Az illata nagyon tetszik, imádom az ilyen púderes baba illatot és jó hosszú ideig meg is marad a bőrön ez az illat, de olyan fura tapadós érzetet hagy maga után öblítéskor és még törölközés után is, hogy olyan, mintha nem mostam volna le magamról rendesen... Az arcom zsírosabb lett a kezem szárazabb. Többet nem veszem újra.
2019.04.21. 07:42
Először mi is nagyon szerettük, nem csúszik tőle a baba bőre, jó az illata, nem is szárít, persze babaolajjal használjuk. Viszont nem csak a babakád oldalán képez levakarhatatlan réteget, hanem lerakódik a baba haján is. Miután elkezdtük használni az 5 hónaposomnál, egy hónapra rá fájni kezdett a füle. Az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy törmelék van benne. Most ezzel küzdünk. Nagyon egyértelműnek tűnik, hogy emiatt van.Arra voltam kíváncsi a kommentekben, van-e másnak is ilyen problémája tőle, és meglepett a jó értékelés. Aztán láttam, hogy minden értékelő felnőtt használó. 😑Babáknak én nem ajánlom. Azért pontozom le, mert ez egy BABAszappan☹️
2018.05.28. 16:49
Fürdéshez vettem, de már csak arcmosáshoz használom, mert szárította a bőrömet. Viszont az illata kellemes, állaga is megfelelő.
2018.03.13. 11:11
Érzékeny bőröm van ezért egy ideje babáknak való szappant használok. Nagyon jó illata van és nem málik szét! :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.