Fog- és szájápolók

Himalaya Herbals Ultra Whitening Faszenes Fogfehérítő Gyógynövényes Fogkrém

4.8
Hozzáadva 2023.02.13.by

lacee4

Az egészséges fogak és a szájhigiénia kulcsa az egészséges fogíny. A Himalaya Gum Expert fogkrémek miswakot és természetes ínyfeszesítő összetevőket tartalmaznak, melyek biztosítják, hogy fogínye egészséges és védett maradjon. A Himalaya ultra fehérítő fogkrém egy gyógynövényes formula, amely az aktív kókusz szén és a fekete köménymagolaj tisztító, méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően 2 hét alatt akár 3 árnyalattal fehérebb fogakat eredményezhet.

Nem tartalmaz kémiai fehérítőt. 100% vegán.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.15. 19:19 - 2024.08.15. 10:01

Nagyon szépen fehérít és frissességet hagy maga után, szeretem! Az egyik barátnőm hozta el egy közös utazásra, meglepetten tapasztaltam, hogy pár használat után szépen halványítja a kávéfüggőségem tüneteit. :-) Azóta már párszor újravettem és a kávéfogyasztást is igyekszem egy picit csökkenteni. :D

2024.07.26. 10:04

Tenyleg hasznal. Sokkal jobb mint a crest 3d termekek! Es meg natur is! Valamit feheritett!

2024.02.07. 11:06

Pár hónapja már ezt használom és én is látom, hogy fehérebb lett a fogam és külsős szem is észrevette. Nyilván nem egetrengető változást kell elképzelni, de számomra bevált és jó vele fogat mosni.

2023.03.19. 20:04

Minden fehérìtő hatásù fogkrémet kipròbàltam amiről hallottam, nem tudom.pontosan ez hànyféle, de nagyon sok... Kevés termék vizsgàzott nálam eredményesen.A Himalya hatalmas kedvenc és most ő a befutò. Szépen fehérìt, friss, kellemes érzetet nyùjt, jòl habzik.Nem zavar a fekete szìn, egyetlen pici negatìvum, hogy szàrìtja a szàm, de ezt a fehérìtőhatás felülírja. Most egy darabig biztosan ezt használom. Esetemben a tubus negyede van meg, ami utàn azt mondom teszi a dolgàt.

2023.01.19. 22:37

DM-ben találtam rá, néhány alkalommal használtam eddig, de nagyon tetszik, fehérítő hatása is érződik, jól tisztít, kellemes az íze is, a Sparkly White mellett ezt is használni fogom. 5*