Tvylvis
A gyengéd, gazdag arctisztító tej kíméletesen tisztítja meg az érett bőrt, gyengéden távolítja el a sminket. Az avokádó- és a mandulaolaj visszazsírozó hatású, ezzel segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát. Szemsmink eltávolítására is alkalmas.
2015.07.30. 12:28
Az első termékem a márkától, de egyértelműen nem az utolsó. Nagyon krémes, jó állagú lemosó, én esténként használom. Szépen leszedi a sminket, bár én általában egy kis arctisztító kefével használom. A szememre nem ezt használom, de utazáskor arra is bevált, bár a szempillaspirál eltávolítása picit nehézkesebb volt. Nem irritál, nem csíp a szemkörnyéken sem. Az illata nagyon enyhe, kicsit krémes, kellemes. A pumpája tökéletese működik, jól lehet vele adagolni a lemosót, ráadásul szinte az utolsó cseppig ki lehetett szedni a flakonból. Nekem körülbelül két hónapig húzta napi használattal. Amit nem szerettem benne, hogy nem lehet látni, mennyi van még benne, illetve ez a lila flakon valahogy mattítva van, és minden kis zsíros, krémes ujjlenyomat megmarad rajta. Mondjuk ez a két dolog annyira apróság, hogy összességében megkapja az ötöst.