Samponok

i+m Kiegyensúlyozó Sampon Vadontermő Gyógynövényekkel

1 vélemény
Hozzáadva 2013.12.16.by

Nessy

Az i+m hajápoló család kímélő tisztító anyagok megfelelő arányú kombinációja cukortenzidek felhasználásával. Hosszan tartó táplálást és védelmet nyújt a hajnak és a fejbőrnek a legkiválóbb organikus összetevőkkel.

Kímélő cukortenzidjei gyengéden de hatékonyan tisztítják a hajat és a fejbőrt. Organikus gyógynövények és olajok különleges kombinációja, melyben a zsálya és a csalán kivonata nyugtatja a fejbőrt, megelőzi a korpásodást és normalizálja a túlzott faggyútermelést. Az eredmény egy egészséges és fénylő haj. Mindennapos használatra is alkalmas.

2013.12.16. 12:38

Érdekes ez a sampon, de semmiképpen nem jó értelemeben. Sokszor leírtam már, de a korrekt értékelés végett most is megteszem: az én fejbőröm nem korpás, hanem pikkelysömörös(ami nem gyógyítható, csak tünetmentesíthető), de mivel hasonlóak a tünetek és a viszketés ezért sokszor próbálok ki koprás hajra való sampont.Az összetevők a Myropolium oldalán még mások és sajnos én az alapján választottam.Szóval már régen festettem a hajam(a Khadi hajfestéktől teljesen lenyugszik a fejbőröm, hetekig alszik a sömörke) ezért egy kicsit már viszketett és hámlott a fejbőröm. Nem volt itthon már olyan sampon ami kifejezetten korpás hajra készült, ezért gondoltam kipróbálok valami újat. Három alkalommal használtam eddig, mindig balzsam, hajolaj, stb. nélkül.Első alkalom:Wow, ez tök jó, milyen tiszta és sima a fejbőröm, jól habzik, kellemes az illata(gyógynövényes-csalános) és még a hajvégeim is puhák lettek tőle!Második alkalom(két nappal később):Hát igen, nem rossz, de már megint moshatom és még egy kiütés is lett a fejbőrömön, nem tudom mitől. Ugyanúgy tiszta fejbőr, puha hajvégek.Harmadik alkalom(szintén két nappal később):Egy újabb kiütés lett a bőrömön, ami azért viszket is, valami itt nem oké.Most itt ülök újabb két nap telt el a használata óta, nem tudom mivel mossak hajat, mert most már érezhetően a pikkelyek is újra megjelentek.Soha nem volt még kiütés(pattanás) a fejbőrömön sampontól...Nagyon gyorsan zsírosodik tőle a haj és sajnos még a pikkelyeken sem segít.(Az Yves Rocher korpásodás elleni samponhoz tudnám hasonlítani, állagban, illatban is, plusz az is zsírosítja a hajamat, de sokkal olcsóbb és legalább a nem viszket és nem hámlik tőle a fejbőröm, úgyhogy mégis sokkal jobban megéri!)Legközelebb most már tényleg a Khadi samponokat próbálom ki!