Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

1 vélemény
Hozzáadva 2023.10.24.by

barics

50 ml és 100 ml

Felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrre. A retinal arckrém biológiailag aktív hatóanyag komplexe a bőr mélyebb rétegeibe beépülve hatékonyan erősíti a kollagén termelést, ezáltal javítva a bőr tónusát, textúráját. Csökkenti a finom vonalak, ráncok megjelenését.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.16. 22:31 - 2024.02.22. 07:12

Néhány napja használom ezt a krémet, nagyon jók a tapasztalataim. Már az első használatkor feltűnt, hogy azonnal feszesíti a bőrömet. Nagyon jól hidratál, pedig nekem valóban elég száraz bőröm van. Biztos vagyok benne, hogy ez az érettebb bőr ápolószere (53 éves vagyok), de arra szerintem nagyszerű. Az apróbb ráncaim már most szinte eltűntek, és a mélyebbek is sokat halványodtak Kicsit erős az illata, de engem nem zavar, bár egy egyszerű "krémillat" jobban tetszene, mint ez az eléggé édeskés gyümölcsillat..Egyetlen apróság: nagyon óvatosan kell bánni az adagolásával, mert a kis pumpás adagoló (talán airless) megnyomásával sok krém kijön. Szóval csak gyengéden nyomkodd! Egyenlőre nagyon elégedett vagyok, később kiegészítem a hosszútávú tapasztalataimmal.