Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

4.5
Hozzáadva 2017.01.18.by

illusia

250 ml és 1000 ml

Regeneráló hajpakolás tejproteinnel vegykezelt, gyenge hajakhoz. Kifinomult összetevőknek köszönhetően óvja, regenerálja és hidratálja a hajat, miközben visszaállítja a hajnak természetes puhaságát.

650 Ft és 1380 Ft-tól

2021.10.27. 12:07

Pár hete rendeltem, mivel a hajfestékem ez a márka és a kutikula lezáró is gondoltam megpróbálom a pakolást és a balzsamot. A pakolást simán balzsamként használjuk a húgommal- aki lakásfelújítás idejére átmenetileg becuccolt hozzám és elég kényes a hajára- eszméletlenül elégedett vele ő is és én is. Abszolút kedvenc lett, kért is a Hugi, hogy rendeljek neki de a la vie est belle illatút. Ezen az áron ilyen minőséget sehol nem találok. Ha kicsit drágább lenne akkor is megvenném. A hajam finom, lágy tapintású, kellemes illatú mintha most jöttem volna a fodrásztól, már vizesen a pakolás használatakor érezni a hatást, 5 percet szokott lenni a hajamon. Az én sörényem kissé megviselt, szőkére festett és vágatnom kell belőle mert a vége elvékonyodott, de nincs rajta törés. Kíváncsi leszek a parfümös társára mi lesz a véleménye a huginak, de az olvasottak alapján szintén csodaszer! :)

2018.10.13. 12:33

A fodrászom ajánlotta amikor szőkítette a hajamat. Először az illata tetszett meg, és hamar kiderült hogy nagyon felpuhítja a hajam! Állítólag 5 percig kell rajta hagyni de én néha negyed órákra is rajta felejtem, ilyenkor ezt meg is hálája a hajam és cserébe nagyon selymes lesz. Nálam abszolút 5* !

2015.10.15. 11:47

hmmm, imádtam az illatát, a hatása is hozta kb a drogériás, kétszer ennyibe kerülő társai szintjét, úgyhogy nem lehet rá rossz szavam, ajánlom.

2015.08.07. 12:07

Nagyon bevált, szép fényes, puha tőle a hajam és olyan jó puding illata van. :) Nekem nem tette sárgává sem a szőke hajam, semmi gondom nem volt vele.

2014.12.02. 17:30

Nagyon jó kis pakolás! Nem tudok róla rosszat mondani. Azt hozza, amit vártam! Újra fogok belőle venni az biztos! Nálam 5/5

2014.11.30. 09:44

Tök jó hajpakolás,de a hosszútávú használat során sárgává tette a szőke hajamat.A hosszú táv az kb. 4 hónap volt,úgyhogy óvatosan szőkeségek! :) Ezért csak 2 pontot adhatok neki,sajnálom :(