Tusfürdők

Inecto Naturals Argan Hidratáló Tusfürdő

3.7
Hozzáadva 2016.06.01.by

orsesz

A marokkói argánolaj, amely „folyékony aranyként” is ismert, egy gazdag, tápláló olaj, amit régóta használnak hidratáló hatása miatt. Az Inecto Naturals Argan organikus argánolajat tartalmazó termékei segítenek a borben tartani a nedvességet megorizve ezzel a bor egészségét, bársonyosságát.

2024.11.03. 14:34

Nagyon szerettem az illatát. Nem szárítja a bőrt. Krémesebb állaga miatt kevésbé habozott, de fürdőrózsával megoldható volt. Több termékre volt szükségem belőle egy zuhanyzáshoz mint más tusfürdőből. Nekem nagyon bevált.

2023.10.12. 21:07

Nagyon kellemes, nem túl tolakodó illata van. Meglepő, de nem szárítja a bőröm! Nem igazán egy habzó típus, de megfelelően tisztít és tiszta érzetet ad. Fürdés után még órákig érezni a bőrömön az illatot. Ez egy jó termék.

2021.04.15. 09:49

Még csak kb.másfél hete használom, de nekem szuperül bevált. Normál bőröm van, de télen a fűtésszezonban szükséges egy táplálóbb, olajos tusfürdő. Am. az argánolajnak tisztán van egy jellegzetes "szaga". A tusf. illata szubjektív dolog, számomra finom. Én amúgy sem bírom a cukorfalat/ csillámf.láma illatokat. Főleg mióta natúr háztartásra kezdtünk áttérni. (Azóta sokkal jobban érezni a természetes illatokat, ízeket!) Egy szóval: ajánlom! Kár, hogy nem találtam nagyobb kiszerelésben.

2021.03.06. 08:46

Nagyon szereteem! A natur kozmetikumok illata a kedvencem, plussz pont, hogy nem tartalmaz semilyen állati eredetű összetevőt, és nem is tesztelik állatokon a terméket. Nagyon jól hidratál és hihetetlenül puha lesz tőle a bőröm. Csak ajánlani tudom, nekem az egyik kedvenc tusfürdőm.

2020.10.18. 10:03

Az állaga valóban hígabb mint más tusfürdőké, de már megszoktuk, az illata szuper, nekem jól habzik és ez az egyetlen termék amit a kedves el tud viselni magán és nem szárítja ki a bőrét. Minden mástól ekcémás jellegű foltjai lettek sajnos, az argánt szereti.DM-ben Rossmannban sajnos már nem lehet kapni, onlibe rendelek inkább, nekünk bevált. Az állag miatt adok rá egy csillaggal kevesebbet, hatásra okés.

2020.07.24. 11:32

Szerettem az illatát, de hatását tekintve semmi extrát nem tapasztaltam; nem éreztem különösebben hidratáltnak tőle a bőröm, nem maradt meg az illata sem sokáig, átlagos volt a tisztító ereje. Én nem találtam túl hígnak, de túlságosan nem is habzott fel. Valahogy középmezőnynek érzem, és nem szerettem meg annyira, hogy újravegyem.