Szemkrémek

Inglot Szem Alatti Korrektor

3.3
Hozzáadva 2019.02.01.by

POS777

Szem alatti korrektor, amely segít eltakarni és tovább csökkenteni a sötét karikákat. Az organikus szilikonoknak és az E-vitaminnak köszönhetően a bőr simábbá, hidratáltabbá és tápláltabbá válik. Az újonnan hozzáadott komponenseknek köszönhetően láthatóan kisimulnak a szemkörnyéki ráncok és felveszi a harcot a puffadtsággal is.

2021.06.16. 19:21

Egy gyengédebb fedésű könnyedebb, nagyon természetesen viselkedő korrektor. Szem alá tökéletes a hétköznapokra, hogyha nem akarunk teljes fedést, csak lágyítani szeretnénk a színkülönbségeket.Valamennyire építhető is, de nem extrém módon fed még úgysem.

Utoljára szerkesztve: 2021.05.21. 14:23 - 2021.05.17. 12:59

Eddig a Mac Pro Longwear-t használtam, de mostmár kevés van benne, és azóta nem viselkedik túl szépen rajtam, ezért kerestem egy másik korrektort. Pár napja használom, és nekem nagyon tetszik. Ez nem egy nehéz, studio fedésű korrektor, olyan érzés, mintha szó szerint jót tennék a bőrömnek, mikor felkenem. Hidratálja, nem szárít, nagyon kis könnyed kellemes, ennek ellenére meglepően tartós. Az én szem alatti területem, már elkezdett ráncosodni, és karikás szokott lenni, de viszont nem szorul erős "színkorrekcióra". Szerintem abszolút építhető a fedés, és nem ül bele a ráncokba. Remélem így is fog viselkedni továbbra is, ha mégsem, akkor jövök az update-tel. :) *update*Le kell vonnom egy csillagot, mert mégis beleül a ráncokba. :( Felkentem a pro longweart, és ég és fölg a kettő.

2019.05.06. 14:45

Kerestem egy mac pro longwear-t helyettesítő korrektort,mert utóbbi időben nem vagyok vele kibèkülve...(hidratálás ellenère is száraz szemkörnyèket eredmènyez,repedezett,nem lètező ráncokat csinál)Hirtelen felindulásból tèrtem be egy Inglot üzletbe,ahol az eladó feltett nekem ebből a típusból,illetve alá egy tègelyes krèmes korrektort.Akkor ott nagyon tetszett,jól mutatott,de mire hazaèrtem....borzalmas volt,fènyes ès repedezett.Azóta többször próbálkoztam,de ugyanaz sajnos,fixálás ellenère is egyszerűen eltűnik.Kidobott pènz.

2019.04.19. 09:41

Mivel a bobbi tinted eye brightenert kivezették, új szem alatti korrektor után kellett néznem. Amit én szeretek egy szem alatti korrektorban, azt hozza: nem szárít, könnyű eldolgozni, krémes, nap végén sem ül meg a ráncocskákban.Alacsony fedésű cucc, emiatt egyéb bőrhibára nem ajánlom.Színválasztásnál figyelni kell, én nagyon javaslom, hogy a boltban próbáljátok ki vásárlás előtt. Az eladók jó fejek, szívesen fel is teszik.Összességében korrekt termék, de valahogy mégsem wow.