jirka
Jeju kamélia olajat és növényi fehérjét tartalmazó esszencia, göndör hajra. 2 az 1-ben termék, táplálja és formázza is a hajat egy lépésben.
2016.10.01. 14:38
Pénztárcabarát megoldást kerestem (igen drága izraeli hajhabot használtam) hajam kordában tartására (göndör, száraz). Sokat vásárolok online, többségében Ázsiából. Nos, igen az ázsiak haja nem göndör, ezért hiába Taiwantól-Japánig. Júliusban viszont ráakadtam erre a termékre, mivel csak göndörítenek az ázsiak is, hajcsavaró, sütővas náluk is van. Augusztus óta használom, hajmosás után, borsónyi mennyiséget. Illata szolídan friss, állaga krémes-géles, ekrü. Nem szárít, nem ragad, tökéletesen működik, valóban pénztárcabarát, 4-5 hónapra biztosan kitart.