Natalie
Erősíti a bőr védőrétegét, megóvja a külső tényezőktől. A niacinamide a hialuronsavval, avokádó olajjal és rozmaring kivonattal kombinálva nyugtatja, feszesíti és táplálja a bőrt. Csökkenti az érzékenységet és pirosságot, a hiperpigmentációt, minimalizálja a ráncok és finom vonalak megjelenését.
2020.01.19. 00:34
Nagyon szuper termék, könnyebben beszívódik, mint az Ordinary széruma és ez nem hagy ragacsos érzetet. A hatása ennek is nagyon jó, nagyon tetszik, hogy ilyen nagy a kiszerelése.
2017.09.02. 13:45
Nagyon kiados termek,azt hittem sosem fogy el. Hidratalasban semmi(szamomra),viszont rendkivul jol nyugtatja a bort,egy hidratalo szerummal egyutt hasznalva remek volt. Kisse ellentmondasosnak tunhet,hogy nyugtat,mert neha az elso percekben mintha kisse csipte volna a boromet,de gyanitom,hogy fugghet attol,hogy eppen mivel tisztitottam meg az arcomat. Ez az enyhe erzes csak nehany pillanatig tartott,nem ragadtam,nem fenylettem tole. Igazabol nem ereztem akkora szemmel lathato hatast a hasznalataval,hogy ujra vegyem,de nyilvan hosszu tavu hasznalattal es megelozesre kivalo lehet. Enyhen suru,tejes allaga van,a pipettas kiszereles nem rossz,bar inkabb az uvegcse oldalarol letorolve nyertem ki a kello mennyiseget,kisse surunek tartom a csepegteteshez. Nem rossz termek,de igazabol nincs olyan jellegu borproblemam,amire esetleg lathatobb valtozast hozott volna. Jo volt,de nem hianyzik.