Körömlakkok, lemosók
Lelőhely: Douglas

Isadora Wonder Nail Second Nail Körömlakk

Hozzáadva 2018.04.04.by

malvina

Új köröm másodpercek alatt - segítség a vékony, gyenge körmöknek.

Utoljára szerkesztve: 2017.07.06. 08:51 - 2017.07.06. 08:51

Nekem a 606 Nude árnyalat van meg. Egy rétegben is szép, és az első réteg kb. 2 perc alatt koppra szárad, a második réteg már látványosabb, főleg az én fehér bőrömhöz, az is pillanatok alatt megszárad. A körömöm érezhetően erősebb (a lakkzselé ad neki rendesen), nagyon sokáig szép marad. Amióta mevettem, nem is nagyon tettem fel a lakkzselét, mert gyönyörű, ápolt, igényes körmöket kölcsönöz. Lehet, hogy kopróbálok majd valami színeset is a márkától. Nyugodt szívvel választok bármit, ami IsaDora, mert minőségi, szerethető és CF(!!!!).

2016.01.12. 06:46

Két rétegben felkenve annyi látszik, hogy fényesebb a köröm, színe felkenve nincs (pink verzió). Nagyon könnyű használni, kb 5 percet vett igénybe a két réteg felvitele és még 10-et a száradás, utána semmi nyomódás, karcolás...stb.Amit a termék ígér, azt nálam tökéletesen be is váltja:– A körmöket erősebbé, vastagabbá, simábbá és keményebbé teszi – Különlegesen csillogó – Az ecset minden egyes sörtéje úgy van kialakítva, hogy ne legyen csíkos a felkent körömlakk Hatóanyagok: Kalcium, tengeri sók, E-vitamin, omega 3 és 6 zsírsavak, olajfalevél-kivonat, argánolaj, ginkgo Biloba, vörös tea, napraforgómag-olaj