„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
bernadettu
Limitált kiadás
Az arcmaszk hialuronsavat és lipideket tartalmazó formulaval azonnali és hosszantartó hidratálast nyújt.
2020.09.18. 19:04
Kifuttatásban vettem, 300 Ft-ot abszolút megért. Bőven volt benne szérum, szépen hidratált, de csak 1 napig tartott.
2020.06.30. 20:49
Pár napja próbáltam ki végül, bár majdnem elijesztettek a negatív vélemények.Nekem semmi érzékenységet nem okozott. Rálógott viszont az államra is, elég nagy darabként terült el az arcomon.Jó pár percig fenn hagytam, szerintem tovább is, mint a leírásban szerepelt.Friss és nem ragadós volt utána a bőröm, másnapra sem rontott rajta. Talán csak puhább volt egy kicsivel másnap.
2020.06.22. 18:22
Nem a legjobb amit próbáltam, de nem is rossz. Kicsit kevés benne az anyag, gyorsan beszívta a bőröm. Jobban hidratálhatna, de így is puha lett a bőröm tőle. Egynek jó volt. A szarkalábakat picit enyhítette és a bőröm se volt olyan piros foltos mint szokott.
2020.05.27. 13:13
Nekem elég szívós a bőröm, nem érzékeny, nem pirosodik, mégis a legtöbb fátyolmaszk elképesztően szokott csípni a felrakást követően pár percen belül. EZ viszont kivétel. Fél áron vettem, és ezen az áron a legjobb arcmaszkok egyike. Dúsan átitatott, nagyon finom az illata és tetszik, amit a bőrömmel csinál. Vannak hámló, száraz részek, de ez megszünteti, nagyon bejött. Ma vissza is mentem, és betáraztam még párat.
2020.04.09. 16:55
Nekem ez konkrétan semmit nem csinált a bőrömmel. Elaludtam benne, szóval 2-3 óra múlva teljesen szárazon vettem le az arcomról. Alatta a bőröm puha volt, de ez a puhaság kb. 5 percig tartott. Reggel ugyanúgy ott éktelenkedtek az arcomon a száraz foltok :(A 3 Isana botanical maszk közül szerintem ez teljesített leggyengébben.
2020.03.12. 04:12
Nem csodaszer, de nem is rossz.Előszeretettel használok fátyolmaszkokat és már néhányat próbáltam. Egész sok szérum van a tasakban. Az illata finom, a hatása egész jó. Jól hidratál és feltölti az arcomat. Ár-érték arányban elfogatható. Mondjuk én akciósan vettem.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.