Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
lovecreams
Bőrtápláló krémtusfürdő finom pisztácia illattal.
2019.01.07. 11:40
Elégedett vagyok vele, 350 forintért kaptam 500 ml tusfürdőt. Az illata tetszik, bár szerintem köze nincs a pisztáciához, ilyen vaníliás-édeskés talán mandulás illat, jól habzik, nem szárít, nem irritál, teszi a dolgát.
2019.01.03. 16:41
Nagy kiszerelés, az ára rendben van, sőt, szuper, de nekem ez borzasztóan büdös. Azt hittem, hogy majd el-elhasználgatom így is, de nem visz rá a lélek, hogy még egyszer magamra kenjem. Pisztáciához köze nincs, de igazából semmi máshoz se, ami finom... Nagyon rossz édes, tejes mű, fuj.
2018.08.07. 15:41
Barátnömtől kaptam ajándékba, az illlata isteni igaz a pisztáciához nem sok köze van. Plusz pont hogy 500 ml ezért sokáig kitartott.
2018.07.31. 07:09
Megláttam a Rossmannban és meg kellett vennem. Pont akciósan fogtam ki na meg még egy 10%-os kupon is hozzájött, így még jobban jött ki az ára. Nagyon aranyos kis csomagolása van. Jó illata van. Engem az illata emlékeztet az Oriflame Sweet Like Marzipan tusfürdőjére (amit már rég nem lehet kapni), így ez is plusz pont. Krémes állagú, jól lehet vele fürdeni. Engem megnyert. :)
2018.06.10. 17:16
Az illata furcsa, de valahogy tetszik! Ár-érték arányban megfelelő. Nyári használatra alkalmas, mert nem igazán hidratál. De az én bőrömet nem irritálja és jól tisztít.