Kézkrémek

Isana Intenzív 5% Urea Kézkrém

4.3
Hozzáadva 2020.02.14.by

anonymous

Az Isana intenív kézkém maga nedvességmegkötő hatású karbamiddal speciális ápolást nyújt a nagyon száraz bőrnek. Az értékes összetevőknek köszönhetően, mint a panthenol, sheavaj és méhviasz a repedezett, száraz kézbőr is intenzíven ápolt, puha és rugalmas lesz. A speciális hatóanyag-kombináció eredményeként a krém segít fenntartani a bőr optimális nedvességtartalmát. A krém gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros filmréteget a bőrön.

2020.01.21. 14:32

Kellemes illatú krém,munkába használom.Szépen hidratálja a kezet.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.27. 17:41 - 2019.12.05. 18:04

Egészségügyben dolgozom és a fertőtlenítő nagyon kiszárítja a kezem. Valamiért nem bírom elviselni a krémeket tenyeremen így valami olyat kerestem ami hamar beszívódik de jól is hidratál és ez bevált.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.27. 17:41 - 2019.04.03. 07:03

Idén télen nagyon kiszáradt a kezem. Hiába próbáltam kenegetni gyakran Dm-es saját márkás száraz bőrre való krémmel, nem használt semmit. Az ára miatt gondoltam ezt kipróbálom. Úgy voltam vele, hogy nem drága, ha nem használ max elkenem a sarkamra. Nekem nagyon bevált. Olykor besegítek az oriflame univerzális balzsamjával, de látványosan puhább lett a kezem már az első használat után. Azóta minden nap használom. Kell idő míg beszívja, de megéri megvárni. Nekem ez csodaszer! Újravevős.

2019.03.17. 13:46

Szerintem borzasztó...a Mixa százszor jobb. Nekem ez a krém még jobban kiszárította a kezem, de lehet pont ez a cél, hogy csak vegyem és kenjem...érdemes kipróbálni kicsit jobb minőségű kézkrémet és, akkor mindjárt rádöbben az ember, hogy mennyivel rosszabb ez.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.27. 17:45 - 2019.02.05. 10:23

Nagyon száraz a kezemen a bőr, csak attól kirepedezik, hogy gyakran mosok kezet. Már elég sokféle kézkrémet kipróbáltam (közöttük a híres Niveat is, ami szart sem ért gyakorlatilag, csak jó zsíros lett a kezem tőle), teljesen tanácstalan voltam, hogy mit vegyek. Ezt a krémet ajánlotta egy ismerősöm, nagyon kíváncsi voltam, mert kemény 290ft-ot költöttem rá, ha jól emlékszem. Meg vagyok elégedve vele, hamar beszívódik (ami nálam nem gyakori), kellemes az illata is. Veszek is hamarosan még egy tubussal.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.27. 17:46 - 2019.01.26. 11:23

Imádom!!! Nagyon száraz a kezem szeribtem az összes márkát kipróbáltam màr viszobt ez nagYon bejött.. nagyon hamar felszívódik nincs zsíros hatás utaná!!! Legjobb biztos újra fogom venni!