Lelőhely: Drogériák, online

Jennifer Lopez Love & Glamour

Hozzáadva 2018.07.02.by

buttercup

Illatcsalád: virágos- gyümölcsös

Illatjegyei: guava, mandarin, nektarin, jázmin, narancsvirág, orchidea, vízililiom, ámbra, pézsma, szantálfa

2018.07.01. 15:08

Finom, puha, légies, a virágok és gyümölcsök bűbájos kis illatkavalkádja. Nagyon jól működünk együtt és az üvege is telitalálat. Jár az 5 csillag.

2018.06.24. 07:53

Semmi csavar,semmi "taktika".Egyszerű tiszta illat.Kis frissesség-kis virág kombó. Nekem egy kellemes tavaszi illat.Én magamon nem érzem az illatot,viszont mások igen. Én magamnak nem venném meg,úgy örököltem meg.

2018.04.27. 19:14

Tartós, de nem különleges. Engem nem győzött meg.

2016.11.06. 14:56

Szerintem jobb véleményeket érdemelne szegény. Az üvege a legjobban kézbe simuló üveg, amivel találkoztam . Az illatát én kifejezetten kellemes friss gyümölcsösnek érzem, a párom szerint az egyik legjobb illatom . ( neki szinte minden WC illatosító ,vagy szappanszagú) Tartós is, olyan asszonyos illat, nem illik a mai édes trendbe.

2016.09.28. 14:43

Számomra ez egy egyszerű illat, semmi csavar, semmi extra, tavaszi, hétköznapi illatka. Ezzel még nem is lenne baj, kell ilyen parfüm is, ami miatt mégis lepontozom, az a szórófej, pár fújás és tönkre is ment, pedig az üvege tetszik.

Utoljára szerkesztve: 2017.04.26. 20:32 - 2016.08.02. 22:49

Közepesen tartósnak mondanám, de tényleg nagyon nőcis illat. Celeb illatok kozul kiemelkedo minoseg.