Hajápolók

Joanna Hialuronsavas Kondicionáló Spray

4.5
Hozzáadva 2017.08.08.by

Hopi

Hialuronsavat tartalmazó hidratáló kondicionáló spray, mely tökéletesen táplálja és ápolja a hajat miközben könnyen kifésülhetővé, fényessé és erőssé varázsolja azt.

2018.02.23. 18:13

Ma láttam meg véletlenül egy üzlet polcán és gondoltam teszek egy próbát. A hajam töredezik, és emiatt gyakran csombékká gubancolódik a vége. Hazaértem, megfújkáltam a hajam vele és a finom illatától odáig voltam és vagyok.puhábbnak is érzem a sörényem, persze majd meglátjuk hosszú távon mit mutat.

2017.08.11. 09:21

Megláttam a boltban, szimpatikus volt, szóval úgy döntöttem, hogy egy próbát megér, megveszem. Már majdnem a fél flakont elhasználtam, elég gyorsan fogy, de egyáltalán nem spórolok vele, mert hosszú, dús hajam van, szeretném ha mindenhova jutna. Az illatát szeretem, diszkrét, de kellemes. A kifésülést tényleg megkönnyíti. Mennyire hidratál? Hát... Nem tudom. Miután befújom egy ideig vizes tapintású a hajam, de utána elég gyorsan beszívódik. Szerintem ápolja, utána puhább érzetű lesz a hajam. Nem egy hatalmas csodaszer, de jó áron van, tényleg van hatása és hidratál is kicsit, de nem annyira, mint mondjuk egy hajpakolás. Szerintem egy próbát mindenképpen megért és még azt sem tartom kizártnak, hogy ha máskor is belefutok, akkor megvegyem újra.