Hajfestékek

Kallos Prestige 1+1 Krémhajfesték

3.5
Hozzáadva 2018.05.28.by

Nico1984

Tartós, csillogó, természetes hajszínt biztosít, az ősz hajszálakat tökéletesen fedi. Csökkentett ammónium-hidroxid tartalma kíméletes kezelést tesz lehetővé. Színmegtartó képessége kiváló, ellenáll a káros környezetei hatásoknak. 6 tónusnyi világosítást tesz lehetővé.

2017.08.13. 13:04

Egyszer próbáltam, nem rossz festék, de sajnos ebből a fajtából nem nagyon találtam olyan színt ami igazán tetszett volna. Nővérem évek óta ezt használja, neki bevált, de szerintem érdemes lenne mellé balzsamozni. (ezt persze neki csak félve jegyezte meg)

2017.03.11. 08:19

Rettenetesen roncsolta a hajam, emiatt (számomra) nem érte meg. Az első héten szépen tartotta a színét, de a 2. hét folyamán már mintha 4 hete nem lett volna festve a hajam. Egyszerűen búcsút intett a szín. Hiába olcsó illetve tartós, ha nem hozza ezt a színvonalat.

2016.01.05. 12:00

Sokáig festettem ezzel a hajamat, az újabb változata kímélőbbnek látszik, de tartósság tekintetében és színválasztékban a legjobbak. Az otthoni hajfestésről annyit, hogy ez egy szakma, én is elrontottam már azzal, hogy a hatóidőt kivártam, pedig láttam, hogy "bekapja", vagy festettem közvetlenül szőkítés után (csak színezni szabad ). Néha a színelmélettel is meggyűlt a bajom. Ez nem a festék hibája.

2014.03.16. 09:55

Én maximálisan elégedett vagyok vele. Ez az egyetlen hajfesték, ami egy lépésben varázsol nagyon szép és nem "házisárga" szőkét a hajamra. Bár valóban, elég erős festék, és hajlamos sprőddé tenni a hajat, én erre is kitaláltam egy nagyon szuper, olcsó és jól bevált módszert: a festék keverékhez 1 evőkanálnyi ricinus olajat keverek, ettől a haj is puhább lesz, és a festék keverék textúrája is selymesebb, homogénebb, könnyedebbé válik. :) "szintezésre" is kiválóan alkalmas, nekem a foltosságot (előző melír) szinte teljesen eltüntette, minimális a színeltérés a tövek és a végek között, foltosság is minimális. Keverni is remekül keverhető festék, mely által egyedi és különleges árnyalatokra tehetünk szert! Tőlem kap egy csillagos ötöst! Kiváló példa arra, hogy hogyan lehet 500 Ft-ból szép a hajunk!

2014.03.06. 19:38

Világosabb színt jól csinált, de az előtte szőkített, viszont azóta újrapigmentált hajammal nem csinált semmit. Olcsó, viszont nagyon roncsolta a hajam.

2013.11.21. 17:17

Emlékszem anyu régen mindig ezzel festette az ultra világos szőke haját. Arra is emlékszem, hogy mennyire büdös volt és hogy mennyire tönkretette, szétégette a haját...