Hajfestékek

Kallos Prestige Color Hajfesték

4.2
Hozzáadva 2013.09.12.by

petraholi

Tartós, csillogó, természetes hajszínt biztosít, az ősz hajszálakat tökéletesen fedi. Csökkentett ammónium-hidroxid tartalma kíméletes kezelést tesz lehetővé. Színmegtartó képessége kiváló, ellenáll a káros környezetei hatásoknak. 6 tónusnyi világosítást tesz lehetővé.

Csak professzionális felhasználásra!

2022.02.23. 20:07

Több színt próbáltam a márkától. Nekem maximálisan be vált. Mindig azt a színt kaptam amit ígért

2021.07.09. 08:52

25 éve használom, bevált. Sokféle színvariációja van és kíméletes a hajhoz. Ezer forint alatt megvan egy hajfestés. Csak ajánlani tudom. Kár, hogy nem sok helyen lehet kapni.

2021.06.17. 21:25

Tudom, hogy én rontottam el valamit, de... Összekevertem egy francia vörös (4.66) árnyalatot a mixton reddel (0.6), egy élénkvörös színnek kellett volna kijönnie, azonban a hajam bordós sötétbarna lett. Négy éve vörös a hajam, legutoljára egy vagyont kifizettem, hogy élénk rubinvörös legyen. Hetente, kéthetente kellett színezni, és meguntam, ezért választottam a tartós hajfestéket. Csak épp azt nem gondoltam, hogy négy év után két vörös festékkel újra barnát csinálok magamból. Teljesen kész vagyok pszichésen, lehet hogy viccesnek hangzik, de nem az. Olyan, mintha elvesztettem volna az identitásom. Várom, hogy egy pár hétig fakuljon, aztán rámegyek valami mással, ami tényleg vörös.

2020.07.19. 18:45

Én sokszor visszatérek hozzá. Szeretem, nem olyan hamar kopik, nem érzem, hogy roncsolná a hajam(kékes fekete)

2019.04.02. 10:30

Annyira bíztam ebben a termékben, bizakodásra adott okot, hogy felkenés után a krém alig sötétedett és valóban lemosás után gyönyörűszép színű lett a 8.1 hamvas szőkétől a lenövésem, és a korábban melírozott rész, a kettő között sötétebb lett, de ez nem a festék hibája, hanem korábban sötétebbel lett festve, lehet, a 6%-os oxi volt hozzá kevés, de szerintem ezt a részt előbb koktélozni kellett volna... mindezek után még mindig adtam volna esélyt a hajfestéknek, mert nagyon szép színt eredményez, de sajnos a lemosás után a fejbőröm egybefüggő rózsaszínben pompázott, pedig a hatóidő alatt nem éreztem, hogy csípett volna, majd annyira viszketett a fejem napokig, hogy ezt a szép szín mellett sem szeretném még egyszer...

2019.03.23. 22:10

Gyöngyház szőkét próbáltam ki. Eleinte kicsit megijedtem, ugyanis fölkenve a hajamra elég sötétnek látszott. A festék és az oxi nehezen akart rendesen elkeveredni de egy kis ricinus olajjal fel lehet lágyítani a masszát. Leöblítve még mindig elég sötétnek látszott a hajam, megszárítva is. Elkönyveltem már magamnak, hogy majd világosabbat kell vennem legközelebb. Másnap olyan gyönyörű világos lett és egyenletes! Csak ajánlani tudom!