Szereted böngészni a kozmetikumok összetevőlistáját? Az INCI 1%-os szabályáról tudnod kell!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
rjudit
Egyetlen lépésben kezeli a szem alatti duzzanatokat, ödémákat és sötét karikákat. Kiválóan kondicionál, nyugtat, simít. Ragyogó, fényes tekintetet kölcsönöz. Azonnal beszívódik, így rögtön mehet rá a smink is.
2019.12.18. 19:17
Sokat küzdöttem a szemem alatti sötét karikák eltüntetésével, egészen addig, amíg rá nem találtam erre az elixírre. Csodálatosan működik, és ami még plusz pont, hogy azonnal lehet rá sminkelni is.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.