Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
anonymous
2024.06.02. 11:36
Csatlakozom az elottem levokhoz mert tenyleg nagyon szuper. Olyan fenyt add a hajnak mintha frissen lenne festve (minusz a festes szine persze) es nagyon puhava teszi. Nekem termeszetes simara szarad a hajam de amikor ezt hasznalom mintha extra simabb lenne tole. Hasznalat elott fel kell razni s az oldalan levo adagolas szerint en csak egy adagot szoktam felvinni sampon utan hiaba hosszu hajam van. Szerintem tobb mar sok lenne, nem akarnam elneheziteni se. Igy nagyon gazdasagos.
2024.02.29. 16:14
Na hát nekem ez a Kérastase termék vált be eddig a legjobban. A száraz hajam iszonyatosan puha lesz tőle. Imádom, úgy, ahogy van. Ez az, aminek mindig lennie kell a szekrényemben.
Utoljára szerkesztve: 2024.03.12. 07:20 - 2024.01.21. 07:11
update: Megvettem a nagy kiszerelést, pár hete már használom és igazi szerelem! Kevés kell belőle, szóval nagyon sokáig elég lesz, az illatát továbbra is imádom és nagyon tartós a hajamon. Fényessé, puhává teszi a hajam, tökéletes utolsó lépés a hajmosási rutinomban.Tegnap próbáltam először (Notinóról kaptam mintát), de wow! Már elsőre levett a lábamról! Tényleg gyönyörűen egységesíti és feltölti a hajat, nagyon szép fényt ad neki. Az illata csodás és nagyon tartós, igazi luxus-fodrász illat. Úgy néztem ki hajmosás után, mint aki akkor lépett ki a szalonból. Biztosan beszerzem a nagy kiszerelést!
2023.08.20. 15:28
Nagyon óvatosan kell bánni az adagolással, mert, ha túl sokat teszek fel elnehezítni a hajat, nekem vagy 4-5 használat kellett mire rájöttem az adagolásra. Kiszerelés, a csőr végén egy ici pici kupak, amit és az x. hajmosásnál beejtettem a kádba, ahol lefolyt, így azóta házi készítésű kupakkal védem. Hatalmas adag, sokáig kitart. Illata erős, de meg lehet szokni. Fénylő puha hajat varázsol. Jelenleg kb. 4 hónapja használom és még rengeteg van, de nem érzem azt, hogy ha elfogy újra szeretném venni.
2023.04.21. 10:25
Ajándékba kaptam rendeléshez egy mintát, előszőr megijedtem a színétől, erős lila krém, befogta a kezemet, kádat, (ugyhogy vigyázzatok vele) de a hatása tényleg meggyőzött. Nagyon puha tőle a haj, ajánlom!
2023.03.04. 09:20
Tökéletes termék, imádom. Festett szőke hajra használom, gyönyörű fényt ad a hajnak, simává, puhává varázsolja. Én legutolsó termékként használom hajmosáskor, azaz samponozás, hajpakolás után törölköző száraz hajra, melyet 5 perc után öblítek le. Gyönyörű végeredményt ad. 5 csillag