Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
amyesther
Hajhullás elleni energizáló hajápoló spray mindennapi használatra. EREDMÉNY: Serkentő hatásával támogatja a haj egészséges növekedését, és segít megelőzni a hajhullást. A haj a gyökerétől a hajvégig táplálva dúsabbá válik, a hajszálak megerősödnek, élettartamuk meghosszabbodik. Azonnali frissítő hatás, amely nem kelt ragadós, zsíros érzést. Könnyen használható spray kiszerelés, amely megkönnyíti az aktív összetevők eloszlását.
2023.06.03. 16:29
Kb egy hónapja használom, heti legalább 1*. Nagyon durva hajhullásom volt, konkrétan azt hittem megkopaszodok, csomókban jött ki a hajam. Látványosan segített, hajam tartása jobb és dúsabbnak hat, fejbőröm kevésbé látszik. Még hullik, de nem olyan ijesztő módon, mint eddig. Kb 19.000 Ftért vettem,de szerintem megéri az árát így is (paróka drágább:D )
2022.07.22. 15:46
Több mint 1 hónapja használom minden este de sajnos semmi pozitív hatását nem tapasztaltam, ugyanannyira hullik a hajam és össze is tapasztja a hajszálakat… sajnálom, mert nagy reményeket fűztem hozzá.
2021.01.18. 10:30
Az itteni vélemények miatt vettem meg, hátha valóban erősít a hajon, vagy babahajak nőnek tőle. Sajnos az égegyadta világon nulla hatása van, és ehhez pedig meglehetősen drága. Endokrinológus, gasztroenterológus, dietetikus, clean eating, táplálékkiegészítők, mozgás, hajgyógyász és professzionális termékek mellett próbálkoztam vele egyébként és nem csodát vártam.
2021.01.10. 17:52
Egy hónapja használom a " párjával" jeunesse vel felváltva. Ezt a hajmosások között esténként / nem minden este/, a jeunesse t pedig hajmosáskor. Kb. 3-4 naponta mosok hajat.A hajhullás majdnem teljesen " eltűnt", a hajam is rugalmasabb lett. Ha ezt használom, nem " kell" emberek közé menni, mert zsírosítja a hajat, de egyenlőre / sapis időszak+ korlátozások/ nem is érdekel😊
2020.10.17. 09:44
Csoda! Konkrétan 1 flakon után már nincs kint a fejbőröm tele vagyok baba hajjal :) Már rendelem is a 2 flakont és jövök update.Annyi étrendkiegészitő sampon kencék után végre úgy érzem megtaláltam amit mindig is kerestem. Mindenkinek ajánlom aki vékony és hajhullással küzd. Rengeteg külföldi oldalon is utána olvastam, mindenki csak dicséri.
Utoljára szerkesztve: 2020.05.25. 11:56 - 2020.05.25. 11:55
Még csak pár hete használom, de egyelőre minden szempontból kiemelkedő termék. Naponta használom, ami feltűnő, hogy a többi hasonló hajnövesztő kencéhez képest ez nem tapasztja, ragasztja a hajat, nem zsírosít, és nem is lapítja le a hajam. Pár perc alatt megszárad, és nagyon szép, rendezett lesz a tőle a frizurám. Maximális pont. Én lényegesen olcsóbban vettem, mint az itt feltüntetett ár...