Samponok

Kevin Murphy Born Again Wash

Hozzáadva 2020.05.15.by

e.m.e.s.e

40 ml és 250 ml

Egy rendkívül gazdag hidratáló sampon különösen igénybe vett és kémiailag dehidratált hajra.

Hidrolizált szója proteint tartalmaz, ami kondicionáló hatású, és tartósan hidratálja a hajat. A gyümölcsökből nyert alfa hidroxil savak (AHA) eltávolítják a fejbőr elhalt sejtjeit. A hidrolizált búza proteinek tartós kondicionálóként működnek. A B5 vitamin a haj kondicionálását és selymességét, míg a melanin természetes színezőanyagként megakadályozza a hajszín megfakulását. A BORN.AGAIN.WASH egyesíti a technológiát az aromaterápiával, olyan mikro-részecskékből készült keverék, amely apró aminosavak, proteinek és lipidek összessége természetes esszenciális olajokkal kombinálva. Nagyon kicsi molekulasúlyuk miatt a tiszta esszenciális olajok rendkívül összetett mikro struktúrák, amelyek képesek a sejtfalon és a kutikula rétegein keresztül mélyen a kéregbe hatolni. Ezek a mikro-részecskék esszenciális zsírsavakkal és antioxidánsokkal táplálják a hajat, és fokozzák a haj nedvességtartó képességét. Ezeknek a hibrid mikro-részecskéknek a tényleges mérete a méter 1 billiomod része, minek eredményeképpen az összetevők kisebbek és könnyebbek... gyakorlatilag súlytalanok. Ezek a hibrid mikro-részecske összetevők pozitív töltést kapnak, majd egyedi szállító rendszerükön keresztül a sérült hajterületekre jutnak mélyen a hajroston belül. E csúcsminőségű összetevők felhasználásával, és mikro-részecskékké történő alakításukkal gyorsabban oldódnak fel, és gyorsabban és mélyebbre hatolnak a haj szerkezetébe, így azonnali eredmény és megelégedés érhető el velük. Természetesen szulfát- és parabénmentes.

•     Szulfát- és parabénmentes
  •     Hidratál
  •     Megakadályozza a hajszín kifakulását
  •     Csökkenti a haj töredezését
  •     PH 6.0 – 6.5
1499 Ft és 9499 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2014.12.03. 17:02 - 2014.11.17. 15:24

Nem is tudom, hol kezdjem mesélni az első randit.Az első meglepetésem az állaga volt, elég meghatározhatatlan - mint valami felvizezett folyós testápoló. A legkevésbé sem habzott fel a hajamon az első samponozáskor - vagy 3x is megnéztem, biztos nem a balzsammal akarok-e hajat mosni. A második mosásnál már egészen pici kellett csak, hogy habos legyen, de még mindig az első (és második) sokk hatása alatt álltam. A második sokk a szaga. Szó sincs illatról, a szag valami rettenetes. Szerencsére nem marad meg a hajon, de azóta sem bírtam kiheverni. Valami furcsa perverziótól vezérelve még később is megszagoltam, és továbbra is rettenetes.A hajam, nyikorgós, gubancos lett az öblítés után, majdnem sírni kezdtem, mert ezt az egyet mondtam a csajnak a fodrászatban, hogy el akarom kerülni. De akkor már mindegy volt, reménykedtem, hogy balzsammal ki tudom fésülni. Ez sikerült is, de gondoltam, hogy semmi extra, még jó, hogy nem a nagy kiszerelést vettem meg, mert akkor nagyon ideges lennék. És szárítás után jött a teljes döbbenet: soha ilyen puha, selymes, fényes, könnyű és csodaszép színű nem volt még a hajam.Nem tudom hova tenni a termékeket, ennyire végletes véleményem még sosem volt semmiről, pedig nem kevés kozmetikumot próbáltam már. Egyelőre 4 csillag: értékelhetetlen a szaga, 5 csillagos a szárítás utáni, balzsammal együttes hatása.Visszatérek nemsokára, és update-elek.UPDATE: a samponnal továbbra sem jövök ki, de a balzsam.... WOW itt írtam részletesebb review--t: http://mybeautybox.blog.hu/

2014.11.12. 14:18

Adhatnék 5 csillagot is ennek a terméknek, csak nem samponként. Samponként ugyanis (aminek elsődles célja a tisztítás) nem igazán funkcionál. Annyira híg, vizes az állaga, hogy a haj megtisztításához nem csupán a kétszer samponozás elengedhetetlen, hanem a mennyiségre is érdemes figyelni, szinte locsolni kell. Ehhez a közel 6000 Ft-os sampon nem tűnik jó választásnak, kivéve, ha valaki szánt szándékkal a pénztárcája ellensége.Éppen ezért az a sampon helyes alkalmazása, amit Kevin Murphy és a KM termékeket forgalmazó fodrászok is ajánlanak: miután a Maxi Wash-sal (vagy bármilyen más, elsősorban tisztító samponnal) megtisztítottuk a hajat, ápoló samponként használjuk ezt a terméket.Így tényleg nagyon jól teljesít, szuperül hidratál, puhít.Mindenesetre nem veszem újra mindaddig, amíg nem költhetek még ennél is többet havonta szépségápolásra. Egyelőre gazdaságtalannak tartom.