Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
dreammiyss
Rózsaszín lótusz virágok ázsiai gázlóval, banyan fakéreggel és manjisthaval, valamint regeneráló olajokkal, mint például a neem, a rizscsíra és a sárgarépa mag. Az illóolajok tisztítják a bőrt és szabályozzák a faggyútermelést. A pattanások és bőrpír, valamint az olajos és száraz területek csökkennek.
2020.12.30. 12:29
Sajnos, le kell pontoznom ezt az olajat. Akinek érzékeny a bőre, az ne próbálkozzon vele. Az illóolajok miatt olyan kiütéseim lettek az egész arcomon és a nyakamon, hogy majdnem sírva fakadtam. Azt tudtam, hogy az illóolajokra érzékeny vagyok, de erről külföldi oldalakon is annyira szuper véleményeket írtak, hogy mindenképp ki akartam próbálni. Akinek érzékeny a bőre, ne kísérletezzen vele.
2020.12.28. 10:42
Érzékeny, kombinált bőrre is remek, nem komedogén, nagyon meglepett, hogy egy termék mennyit tud segíteni a különböző problémáimon. Hol zsíros, hol száraz, hol pattantásos, hol miteszeres, hol zárt comedos, hol rozaceás és hol ráncos a bőröm (igazi ajándék:)) - s ez bizony mindegyik problémámra nagyon jó volt. Vizes bőrön alkalmaztam, utána óvatosan pamut arctisztító koronggal óvatosan megtörölgettem az arcom, jól lehet rá sminkelni is, érdemes mondjuk reggel és este is használni, egy igazi csoda. Az illata számomra fenséges, a bőr ragyogó, puha és egységesebb lesz tőle.
2018.08.07. 21:37
Ez az olajka hozta helyre az orrom folytonos hámlását. Az illata sem rossz, emellett tetszik a praktikus kivitelezése. Hálás vagyok neki!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!