Kiko

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   2,5 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   külföld, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: bius92, Módosítva: 2016. június 17.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   2,5 g
Lelőhely:   külföld, online
Kategória:   Ajakápolók

Sjakbalzsam speciális pigmentekkel, mely az ajakkal érintkezve reagálnak az és alkalmazkodnak annak pH értékéhez és fokozzák a természetes színét, ezáltal tökáéletesen illeszkednek az egyéni arcszínhez.  Speciális olajokkal és polimerekkel dúsított gazdag textúrájú formula, mely ultra selymes érzést biztosít.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Benedetta88

2020. július 30.

Nagyon tetszik. Kellemes, természetes halvány rózsaszín lesz tőle a szám. Ami meglepett, hogy az ivást és az evést is elég jól bírja. Szinte egész nap hidratáltnak érzem a számat tőle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. július 30.

karaibrahimgil

2018. augusztus 22.

Amikor a két hét híján 3 éves kislányom kitépte a kezemből a legvilágosabb árnyalatú Kiko rúzsceruzát, és a tükör előtt állva legalább 5x körberajzolta vele a száját, rászóltam. A következő párbeszéd játszódott le közöttünk:
- Julianna, kérem vissza a rúzsom.
- Nem! Ez lányoknak való.
- És én mi vagyok?
- Zsiráf.
Azt hiszem, ennél többet nem szükséges mondanom róla. Számomra innentől a szlogenje: "Kiko rúzsceruza... a lányok és a zsiráfok ajánlásával." 😂

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. augusztus 22.

- Julianna, kérem vissza a rúzsom.
- Nem! Ez lányoknak való.
- És én mi vagyok?
- Zsiráf.

Isabell

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. július 17.

Egy kicsit világosabb árnyalatot választottam, mint amilyet eredetileg vásárolni szerettem volna, de így is meg vagyok vele elégedve, mert nagyon szép felkenve. :) Kedvezményes áron jutottam hozzá, szóval nagyon megérte *-*

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 17.

demuskriszti

Korcsoport:  -
2017. június 11.

Gyönyörű szín, hosszantartó rúzs. Könnyű felvinni, rajzolni is vele. Imádom :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. június 11.

Gyönyörű szín, hosszantartó rúzs. Könnyű felvinni, rajzolni is vele. Imádom :)

noemilenart

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. szeptember 21.

Szép rózsaszín árnylatúak lesznek az ajkaim a felvitel után. Könnyú a textúrája, egyáltalán nem zavaró az ajkakon. Az illata kellemes, a csomagolása egyszerű. Napi használat mellet is alig fogy. Hidratáló hatása is megfelelő

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. szeptember 21.

bius92

Bőrtípus: Zsíros
2016. május 12.

Könnyű felvinni, kellően krémes, nem szárítja ki a számat, megfelelően hidratálja, kiemeli a szám színét. Rúzs alapnak is tökéletes. Nagyon jó választás volt, mindennap használom! Imádom!!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 12.

Hidratálók: Hexyldecanol, Butylene Glycol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.

A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

A méhviasz szintetikus alternatívája mely zsírsavak és alkohol észterek keverékéből áll. Leginkább a kozmetikumok megfelelő állagáért (krémesség, kenhetőség) felel és a kozmetikai tulajdonságai szinte teljesen megegyeznek a természetes méhviaszéval. Bár az összetevőt jellemzően a cruelty-free és/vagy vegán alternatívájaként tartják számon a méhviasznak (és jellemzően így is van), az összetevő lehet nem vegán is, mivel több gyártó a szintetikus méhviaszában zsírsavként lanolint vagy épp természetes méhviaszt is alkalmaz.

Hidratáló, bőrjavító (skin conditioning) anyag, oldószer. Híg, így könnyű állagú, könnyen kenhető krémek gyakori összetevője.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő.  A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano).  (forrás)