Ajakápolók

Kiko pH Lip Enhancer

Hozzáadva 2016.06.17.by

bius92

2,5 g

Sjakbalzsam speciális pigmentekkel, mely az ajakkal érintkezve reagálnak az és alkalmazkodnak annak pH értékéhez és fokozzák a természetes színét, ezáltal tökáéletesen illeszkednek az egyéni arcszínhez.  Speciális olajokkal és polimerekkel dúsított gazdag textúrájú formula, mely ultra selymes érzést biztosít.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.30. 09:06 - 2020.07.30. 09:05

Nagyon tetszik. Kellemes, természetes halvány rózsaszín lesz tőle a szám. Ami meglepett, hogy az ivást és az evést is elég jól bírja. Szinte egész nap hidratáltnak érzem a számat tőle.

Utoljára szerkesztve: 2018.08.22. 12:07 - 2018.08.22. 12:07

Amikor a két hét híján 3 éves kislányom kitépte a kezemből a legvilágosabb árnyalatú Kiko rúzsceruzát, és a tükör előtt állva legalább 5x körberajzolta vele a száját, rászóltam. A következő párbeszéd játszódott le közöttünk:- Julianna, kérem vissza a rúzsom.- Nem! Ez lányoknak való.- És én mi vagyok?- Zsiráf.Azt hiszem, ennél többet nem szükséges mondanom róla. Számomra innentől a szlogenje: "Kiko rúzsceruza... a lányok és a zsiráfok ajánlásával." 😂

2017.07.17. 15:08

Egy kicsit világosabb árnyalatot választottam, mint amilyet eredetileg vásárolni szerettem volna, de így is meg vagyok vele elégedve, mert nagyon szép felkenve. :) Kedvezményes áron jutottam hozzá, szóval nagyon megérte *-*

2017.06.11. 21:52

Gyönyörű szín, hosszantartó rúzs. Könnyű felvinni, rajzolni is vele. Imádom :)

2016.09.21. 13:25

Szép rózsaszín árnylatúak lesznek az ajkaim a felvitel után. Könnyú a textúrája, egyáltalán nem zavaró az ajkakon. Az illata kellemes, a csomagolása egyszerű. Napi használat mellet is alig fogy. Hidratáló hatása is megfelelő

2016.05.12. 20:44

Könnyű felvinni, kellően krémes, nem szárítja ki a számat, megfelelően hidratálja, kiemeli a szám színét. Rúzs alapnak is tökéletes. Nagyon jó választás volt, mindennap használom! Imádom!!