Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Oswin Oswald
Könnyű hidratáló, mely arcra és testre egyaránt használható. Segít visszaállítani és fenntartani a bőr hidratáltságát, akár a különösen száraz, érzékeny bőr esetében is. Gyorsan felszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet.
Parfümmentes, hipoallergén, parabénmentes, nem komedogén, vegán termék.
Utoljára szerkesztve: 2022.06.06. 11:55 - 2022.06.06. 11:55
Nagyon jó, multifunkciós krém, kiváló összetevőkkel. Arcra, testre, gyantázott bőrfelületre, berepedezett sarkakra, kézkrémnek (nem marad tőle zsíros a tenyerem), mindenre jó. Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a krémre, 1 év alatt elhasználtam, és nem kellett vennem külön arckrémet, kézkrémet és testápoló krémet.Nyárára a nagyon zsíros bőrűeknek arcra való használatra nem javaslom mert kicsit nehézkés, de így is fényévekkel jobb mint bármilyen más drogériás arckrém ami alatt fulladozik az arcom nyáron. Tavasszal, ősszel és télen kiváló viszont, írtó gyorsan beszívódik a bőrbe. Ja és illatmentes, viszont egy kicsit gumiabroncs illata van, de kibírható.
2018.11.09. 09:31
Hatalmas a kiszerelés, ami a multifunkcionalitása mellett érthető is; a flakon teljesen rendben van, szépen lehet vele adagolni, nem törik a borítása. Viszont nekem arckrémnek, hajápolónak túl kevésnek bizonyult, testápolónak használtam el inkább. Kíméletes a bőrhöz, szépen hidratál napi használat mellett, viszonylag gyorsan felszívódik, de kicsit azért várni kell vele. Sajnos így, hogy csak testápolónak tudom elképzelni kicsit drágállom.
2018.05.01. 09:59
Nagyon jó hidratálókrémnek tűnt, tetszett az állaga, elégedett voltam a hidratáló hatásával, de 1 hét után észrevettem, hogy sokkal több mitesszerem van, ráadásul olyan helyen is ahol nem szokott lenni. Lepasszoltam Apukámnak, neki nem okozott problémát.
2017.12.22. 11:34
Először azt gondoltam, melléfogtam, mert úgy tűnt, sok lesz nekem ez a krém, és az ősz elején talán még az is volt. De mostanra megszerettem.Reggel és este is használom, reggel értelemszerűen ez az utolsó lépés a fényvédő előtt, este pedig ez zárja a rutinomat. Ősszel önmagában kentem, mostanában néha marulaolajjal is keverem. Bőr ősszel még "ült" a bőrömön a krém egy része, a hideg időben most már maradéktalanul beszívódik. Szépen belesimul a rétegezős rutinba. Nem pattogott ki a bőröm, nem is szaporodtak a mitesszereim.Testápolónak nekem most kevés. Akármekkora mennyiséget is kenek magamra, nem érzem, hogy kellően puha és hidratált lenne a bőröm, pedig nem extrémen száraz.Annak ellenére, hogy akció nélkül ez egy meglehetősen drága krém számomra, nem érzem, hogy valami olyan pluszt nyújtana, amely miatt megérné kifizetni érte a teljes árat. A The Ordinary hidratálókrém ennek a töredékébe kerül, a 100 ml-es is, és egyszerűen jobb, mint a Klairs. (De hogy objektív adatokkal is szolgáljak: 1 ml TO NMF+HA kb. 24 Ft, 1 ml Klairs kb. 35 Ft.)Végül is nem bánom, hogy kipróbáltam, az biztos, hogy ennyire jó összetevőlistájú testápolóm eddig sosem volt (az más kérdés, hogy nem működik úgy, ahogy vártam), de arckrémként még pusztán a wishtrendes postaköltség áráért sem tartom kihagyhatatlan vételnek, azt viszont el kell ismernem, hogy télre egyáltalán nem jártam rosszul vele.
2017.11.15. 09:30
Nagyon sokat gondolkodtam mit írjak erről a termékről. Szállítási díj ellenében rendeltem meg. Teljes áron nem biztos, hogy megtettem volna. Vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban. A vízhiányos bőrömnek nem volt elég hidratáló, viszont nem allergizált és azóta is kenegetem (arcra, ritkán testre is),mivel jó nagy adag és külön örülök neki, hogy nyomható és nem kell ujjal belenyúlni. Nekem egyelőre 3 csillag, mivel se nem javított, se nem rontott rajtam a használat során.
Utoljára szerkesztve: 2017.08.26. 06:54 - 2017.08.26. 06:46
Wishtrend ajánlása szerint :minden száraz testrészre -többek közt arcra, hajra is -én ezt ki is használom és nagyon bevállt. Kitűnően hidratál, táplál és nem hagy ragacsos érzetet. Ceramide N-t tartalmaz,ezért nálam kiütötte árban, minőségben a dr. Jart termékeket.