e.m.e.s.e
Kímélő sampon zabtejjel gyakori használatra.
Nem tartalmaz szilikont, parabént és SLS-t.
2021.05.15. 13:39
Kétszer próbáltam a hajamon, nekem sajnos nem jött be. A fejbőröm problémás, égő és viszkető. A patikus ajánlotta ezt, mert nem volt a kedvenc Vichy samponom. Gondoltam, megpróbálom, de sajnos már a hajmosás után égett a fejbőröm. A hajam pedig valami iszonyú sprőd lett. Nekem az nem volt elég kímélő sampon. Sajnálom, de szerintem akinek normális fejbőre van, vagy akár zsírosodó, beválhat.
2020.10.02. 17:50
Első használatra furcsa volt, hogy nem habzik annyira, mint a megszokott samponjaim, aztán amikor az ember rájön hogy érdemes használni, már nem olyan nehézkes a használata sem. A hatás pedig mindenképp megérné még a nehézkes használatot is, csodásan csillogó, egészséges a hajam és nem zsírosodik olyan hamar.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.24. 20:17 - 2020.09.24. 20:13
Tisztít, frissít, nem irritál, és csak annyira szárít, hogy egy minimális mennyiségű balzsam jól essen utána. Egyszerű, megbízható, sallangmentes termék, amelyért mindig szívesen nyúlok. Van némi "púderes", szerencsére nem túl erős illata. Gyakori hajmosásra ajánlják, de a szennyezett városi levegőn ugyanúgy 3-4 napig húzom ki vele két mosás között, mint más bevált samponjaim esetében. Gyanús, hogy újra fogom venni.
Utoljára szerkesztve: 2017.08.04. 11:41 - 2017.08.04. 06:35
Körülbelül három évvel ezelőtt találkoztunk először, azóta már több típusú Klorane sampont használtam el. Ha választanom kellene közülük, talán ez az a zabtejes a kedvencem.Valóban gyakran szerepel a "Best French pharmacy hair products" listákon, valamint a francia Beauté Test oldalon is az egyik legtöbbet értékelt sampon. Amennyiben valaki csodálattal tekint Jane Birkin, Jeanne Damas vagy Alexa Chung hajkoronájára, érdemes megismerkednie a termékkel! :)Az összetétele változott azóta, amióta feltöltöttem:Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Lauryl Betaine, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract (Avena Sativa Kernel Extract), Benzoic Acid, Citric Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Inulin, Methylisothiazolinone, Styrene/Acrylates Coplymer, Xanthan Gum.A textúra, az illat, a hatás azonban változatlan. Könnyű formulájú, púderes illatú, kímélő sampon, amely nem bántja az érzékeny fejbőrömet. Napi használatra is alkalmas ugyan, de én három naponta mosom a hajam, s mivel szilikonmentes formula, általában szárazsampon nélkül úszom meg a harmadik napot is.A fürdőszobám alapkelléke. :)
Utoljára szerkesztve: 2017.06.09. 20:21 - 2017.06.07. 21:29
A Francia gyógyszertári kozmetikumok egyik nagy favoritja. Nem véletlen. Kifinomult csomagolás, illat, állag. Pont olyan termék ami egyszerűnek látszik de valójában ebben rejlik a különlegessége. Nekem babaparfüm illatúnak tűnik. Tökéletes választás napi hajmosáshoz.