Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Kneipp Bársonyos Bőr Nappali Arckrém Mandulavirág

4.4
Hozzáadva 2015.03.20.by

csoknyom

Magas tápanyagtartalmú krém, amely mélyen hidratál és pótolja a bőr zsírtartalmát, így visszaadja annak természetes rugalmasságát. Értékes összetevői a mandula- és jojobaolaj, a hidratáló avokádó kivonat, bőrvédő vitaminokat, mint az A- és E-vitamin, valamint bőrnyugtató panthenol. A mandulaolaj esszenciális zsírsavakban és E-vitaminban gazdag, hamar beszívódik és szabályozza a bőr nedvességtartalmát. A jojobaolaj ápolja és regenerálja a bőrt, meggátolja a bőr kiszáradását és ráncosodását.

Színezőanyag és tartósítószer mentes. Nem tartalmaz paraffint, szilikont és ásványi olajokat. Bőrsemleges Ph. Dermatológiailag tesztelt.

2000 Ft-tól

2020.12.20. 20:51

Nagyon szép bőrképet eredményez, hidratált lesz az arc és nem zsírosodik tőle, habár egy eléggé testes krém. Inkább télen fogom elhasznált, nyárra Szerintem túl sok lenne. Amit negatívumnak mondanék az az illata, de viszonylag hamar el illan.

2018.08.20. 13:43

Az én kombinált bőrömnek tökéletes. Jól hidratál és nem zsírosít, nem okoz pattanásokat. Én szeretem a jellegzetes mandulaolajos illatát is. Télen vettem, azt hittem nyárra nem lesz jó, de tévedtem. Június végéig ezt használtam és nem volt sok a melegben sem. Annyi negatívuma van, ahogy valaki már írta itt előttem hogy úgymond "izzadt" tőle az arca. Na nekem nem az arcom, csak az orrom, úgyhogy arra nem kentem. Ettől még jár az öt csillag.

2017.12.15. 11:14

Évek óta A kedvenc. Mindig visszatérek hozzá, bárhogy is hajlok kipróbálni újakat, előbb-utóbb úgyis vágyom már az illatára, állagára :-) Könnyű textúrájú - nem zselés-, kellemesen tölti fel az arcom, nem csipi a szemem és nem fullad tőle a bőröm!Ja és smink alá ideális. (kombinált bőröm van)

Utoljára szerkesztve: 2017.12.14. 06:56 - 2017.12.14. 06:53

Annyira sajnálom, de nem jött be. Az illata kellmes, de a bőröm ragacsos tapintású lesz tőle, amit nagyon nem szeretek. Ezen kívül elkezd durván izzadni az arcom, miután felviszem. (Pedig azért nem kilószám' kenem magamra...)

2017.09.09. 08:05

Számomra A hidratálókrém. Ebből az illatcsaládból a kneipp mandulaolaj sokáig a kedvencem volt. Mikor megláttam a polcokon, hogy már krém is van belőle, azonnal be kellett szereznem. Ugyanazt a hatást hozza, az illata ugyanaz, nagyon feltölt és boldogságérzetet ad. Igen, édes, krémes, virágos az orrnak, de én nem mondanám túl töménynek. Esténként szeretem felrakni én is, és ebben elaludni. Tökéletes álomba szenderülés. A hatását is kiemelném, ugyanis nekem láthatóan szebbé teszi a bőröm. Egy éjszaka alatt rendbe hozza az arcom, ha kiszáradtam és nagyon bársonyossá is teszi a bőröm. Utána mintha még a pórusaim is összehúzódnának. Újravevős.

2017.08.01. 07:06

Most kaptam édesanyámtól, véletlenül kettőt rendelt belőle. Nagyon kis visszafogott, púderes illata van, én szeretem. Estére jobban esik használni, mert nehezen szívódik, picikét zsíros érzetet is hagy, de nem irritál, nem okoz pattanásokat, ami nálam egy hatalmas pluszpont. Lehet, hogy télen majd nappali krémnek is bevethető, nyáron túlzásnak érzem a sminkem alá. Baromi kevés kell belőle, szóval a tégely szerintem kb egy évig is elég lesz, remélem, nem romlik meg :/