Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
szeliger
Egy ellenállhatatlan gél az Arlésienne magával ragadó, virágos illatával. Ez a tusfürdő a zuhanyzást és fürdést egy igazi, nőies szépségrituálévá változtatja. Könnyed, levegős habja három rabul ejtő virág, grasse-i rózsa, ibolya és sáfrány finom illatába burkolja a bőrt.
2019.03.29. 20:40
Nem szeretem a virágos illatokat, de ezt imádom! Kifinomult, tartós, nagyon nőies illat és nincs az a pacsulis-mamis rózsa illata. Testápolójával együtt használva még a kedvem is jobb lesz :)
2019.01.27. 16:05
Amennyire tolakodónak találom a kézkrém verzió illatát és amennyire nem győzött meg az ajakbalzsam annyira bejött ez a tusfürdő!Csodás illatélmény, jól felhabosítható hablabdán már kis mennyiség is, kádban habfürdőként is szuper( az ilata így rendkívül sokáig belengi a fürdőszobát)!Elsősorban telente szokott problémám lenni a bőrszarazsággal, (így én minden fürdés után hidratálok) de nem tapsztaltam szárító hatást ennél a tusfürdőnél! ( Ellenben az YR-nál még a mindennapi testápolás mellett is.)Mindenképp újravevős!🤗
Utoljára szerkesztve: 2017.09.27. 17:48 - 2017.09.27. 17:46
Az egyik nagy kedvencem a márkától, nekem a korábban kiadott krémes tusfürdőnél is jobban tetszik. Tusfürdőként semmivel nem tud többet, mint mások, sőt! Kicsit szárítja a bőrt, ezért testápolózni muszáj utána. Az illata ugyanakkor elragadó, kicsit fanyar és mégis egyszerre krémes, virágos illat. A bőrön önmagában is sokáig érezni, a családba tartozó testápolóval még inkább, a fürdőben pedig zuhanyzás után még több órán keresztül illatozik. Újravevős.
Utoljára szerkesztve: 2017.01.17. 10:14 - 2017.01.17. 07:30
Legjobban a ARLÉSIENNE termékcsalád illata nyűgőz le a legjobban. Egy komplett testápolás termékcsaládot birtoklom. :) Hosszantartó az illata,,krémes az állaga.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.