Tusfürdők
Lelőhely: L'occitane márkaboltok

L'Occitane Arlésienne Hab- és Tusfürdő

Hozzáadva 2017.09.29.by

szeliger

Egy ellenállhatatlan gél az Arlésienne magával ragadó, virágos illatával. Ez a tusfürdő a zuhanyzást és fürdést egy igazi, nőies szépségrituálévá változtatja. Könnyed, levegős habja három rabul ejtő virág, grasse-i rózsa, ibolya és sáfrány finom illatába burkolja a bőrt.

2019.03.29. 20:40

Nem szeretem a virágos illatokat, de ezt imádom! Kifinomult, tartós, nagyon nőies illat és nincs az a pacsulis-mamis rózsa illata. Testápolójával együtt használva még a kedvem is jobb lesz :)

2019.01.27. 16:05

Amennyire tolakodónak találom a kézkrém verzió illatát és amennyire nem győzött meg az ajakbalzsam annyira bejött ez a tusfürdő!Csodás illatélmény, jól felhabosítható hablabdán már kis mennyiség is, kádban habfürdőként is szuper( az ilata így rendkívül sokáig belengi a fürdőszobát)!Elsősorban telente szokott problémám lenni a bőrszarazsággal, (így én minden fürdés után hidratálok) de nem tapsztaltam szárító hatást ennél a tusfürdőnél! ( Ellenben az YR-nál még a mindennapi testápolás mellett is.)Mindenképp újravevős!🤗

Utoljára szerkesztve: 2017.09.27. 17:48 - 2017.09.27. 17:46

Az egyik nagy kedvencem a márkától, nekem a korábban kiadott krémes tusfürdőnél is jobban tetszik. Tusfürdőként semmivel nem tud többet, mint mások, sőt! Kicsit szárítja a bőrt, ezért testápolózni muszáj utána. Az illata ugyanakkor elragadó, kicsit fanyar és mégis egyszerre krémes, virágos illat. A bőrön önmagában is sokáig érezni, a családba tartozó testápolóval még inkább, a fürdőben pedig zuhanyzás után még több órán keresztül illatozik. Újravevős.

Utoljára szerkesztve: 2017.01.17. 10:14 - 2017.01.17. 07:30

Legjobban a ARLÉSIENNE termékcsalád illata nyűgőz le a legjobban. Egy komplett testápolás termékcsaládot birtoklom. :) Hosszantartó az illata,,krémes az állaga.